Μιχαηλούδης: “Πάμε να κερδίσουμε ξανά, να δώσουμε βαθμούς στην Κύπρο”

Σημερινές(31/7) δηλώσεις απότον Ε.Τ του Άρη πριν την αναχώρηση για Ουγγαρία

Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 σήμερα(31/70 λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ουγγαρία και τον επαναληπτικό κόντρα στη Μπάτε

Αναλυτικά:

“Ταξιδεύουμε στην Ουγγαρία για σφραγίσουμε την πρόκριση. Έχουμε ένα σκορ ασφαλείας. Θα πρέπει όμως να είμαστε σοβαροί καθώς τα μάτια μας είδαν πολλές ανατροπές στο ποδόσφαιρο. Θεωρώ δεν υπάρχει κανένα ίχνος υποτίμησης. Στόχος μας είναι η νίκη για να πάρουμε βαθμούς σαν ομάδα αλλά και σαν Κύπρος. Πέρσι κερδίσαμε 2-0 τη Νέφτσι αλλά στο τέλος αποκλειστήκαμε. Εμείς δεν υποτιμούμε κανένα. Θα πάμε για να κερδίσουμε. Βλέποντας και τον κ. Σπιλέφσκι πως αντιδρά αγωνιστικά, νομίζω το αποδείξαμε ότι δεν υποτιμούμε σαν ομάδα. Το 6-2 μας δίνει μια ασφάλεια όμως έχουμε άλλα 90”.

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: “Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Μπράουν είναι έτοιμος. Μποακί και Σουμάνσκι επίσης είναι έτοιμοι αλλά δεν δηλώθηκαν για αυτά τα παιχνίδια. Είμαστε μια οικογένεια. Αυτό το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι και στους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών μας σε κάθε γκολ”.

Για τον προγραμματισμό: “Υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα είναι γεμάτη όμως υπάρχουν 1-2 περιπτώσεις για ενίσχυση που θα δει ο προπονητής”.

 

Για το Ρακόβ-Καραμπάχ: “Ο προπονητής μας μελετά και τις δύο ομάδες. Η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι με την Μπάτε. Αν όλα πάνε καλά θα δούμε τον επόμενο γύρο. Ο προπονητής μας σίγουρα είδε τις άλλες δύο ομάδες και είναι γνώστης των δυνατών και των αδύνατων σημείων τους. Εύχομαι και στις άλλες κυπριακές ομάδες καλή επιτυχία. Είδαμε ότι κάναμε τέσσερις νίκες και θέλουμε τους βαθμούς”.

Καθ΄όδον για Ουγγαρία λοιπόν ο Άρης για να τελειώσει τη δουλειά της πρόκρισης!!!(Φώτογραφίες αναχώρησης)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy