Στο εδώλιο ο προπονητής για σεξουαλική παρενόχληση

Κατέθεσε μία από τις αθλήτριες

Άρχισε το πρωί ενώπιον του κακουργιοδικείου, σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία, η ακρόαση της πολύκροτης υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης του προπονητή ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά πρώην αθλήτριες του.

Στη δίκη κατάθεσε η μία εκ των τεσσάρων αθλητριών στίβου, η οποία ανέβηκε και πάλι τον Γολγοθά, περιγράφοντας ξανά τα γεγονότα που βίωσε στα χέρια του τότε προπονητή της.

Η υπόθεση ήρθε στο «φως» το Φεβρουάριο του 2021, με αφορμή το κίνημα #MeToo που εκδηλώθηκε σε Ελλάδα και Κύπρο, σχετικά με γυναίκες και άντρες που είχαν πέσει θύματα σεξουαλικών παρενοχλήσεων στο παρελθόν και δεν είχαν καταγγείλει τα περιστατικά στις Αρχές.

Εκτός της αιθούσης του κακουργιοδικείου παρευρέθηκαν μέλη της Γυναικείας Οργάνωσης ΠΟΓΟ στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό τα φερόμενα θύματα

Τις αμέσως επόμενες μέρες αναμένεται να δώσουν τη δική τους κατάθεση και οι άλλες τρεις αθλήτριες στίβου που προέβησαν στην καταγγελία του προπονητή.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy