Συμφώνησε με Λάβια η Λίβερπουλ – Σε πολύ καλό δρόμο οι συζητήσεις με τη Σαουθάμπτον

Τεράστια επένδυση για το μέλλον ετοιμάζεται να κάνει η Λίβερπουλ, που τα έχει βρει σε όλα με τον 19χρονο αμυντικό χαφ της Σαουθάμπτον, Ρομέο Λάβια. Προχωρημένες οι συζητήσεις με τους «αγίους».

Πολύ κοντά στην οριστικοποίηση μίας πολύ σημαντικής προσθήκης…με θέα στο αύριο βρίσκεται η Λίβερπουλ, που έχει συμφωνήσει με τον Ρομέο Λάβια, ώστε ο 19χρονος αμυντικός χαφ να μετακομίσει από τη Σαουθάμπτον στο «Άνφιλντ». Το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, που βρίσκονται σε αρκετά προχωρημένες διαπραγματεύσεις και αναμένεται να τα βρουν σύντομα.

Το ποσό κοστολόγησης του ταλαντούχου Βέλγου μέσου έχει τοποθετηθεί στις 50 εκατομμύρια λίρες από τους «αγίους». Η πρώτη πρόταση που δέχθηκαν από τους «κόκκινους» πάντως βρίσκεται στα 35 εκατομμύρια και δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία, κάτι που μπορεί να προκύψει στις επόμενες διαπραγματεύσεις, όπως φαίνεται. Επιπλέον, στην «κούρσα» για την απόκτησή του βρέθηκαν τόσο η Τσέλσι, όσο και η Άρσεναλ, όμως το ενδιαφέρον τους απορρίφθηκε, εν τέλει. Παρά τις αρχικές του επιφυλάξεις, πλέον είναι πιο σίγουρος από ποτέ για τη μετακίνησή του στην πέμπτη ομάδα της βαθμολογίας, κατά την περυσινή Premier League.

Ο παίκτης αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιούργκεν Κλοπ, αναπληρώνοντας το κενό των Φαμπίνιο και Τζόρνταν Χέντερσον, για τη μετακίνηση των οποίων στη Σαουδική Αραβία απομένουν μόνο τα τυπικά. Ο απόφοιτος των ακαδημιών της Μάντσεστερ Σίτι έπαιξε την πρώτη του αγωνιστική σεζόν, ως επαγγελματίας, πέρυσι, με τα χρώματα της Σαουθάμπτον, καταγράφοντας 34 συμμετοχές, σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ Αγγλίας, με 1 γκολ, 1 ασίστ και 2.490 λεπτά παρουσίας στον αγωνιστικό χώρο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy