Κωνσταντίνου: “Τις επόμενες μέρες θα προκύψουν κι άλλες μεταγραφές. Πήραμε έξι ποδοσφαιριστές”

Σημερινές(25/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Ε.Τ της ΑΕΖ

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΖ, Νικόλας Κωνσταντίνου παραχώρησε σήμερα(25/7) δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Τα κυριότερα σημεία:

Για τον προγραμματισμό: «Σιγά σιγά ολοκληρώνονται οι μεταγραφές και βγαίνουν οι ανακοινώσεις. Η ομάδα οδεύει προς ολοκλήρωση του ρόστερ. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι θα μείνουν. Σήμερα θα δώσουμε ένα φιλικό με τη Δόξα. Ο Λιάσος Λουκά θα κάνει τις δοκιμές του. Τις επόμενες μέρες θα προκύψουν κι άλλες μεταγραφές. Πήραμε έξι ποδοσφαιριστές. Είναι αυτό που προσπαθεί να φτιάξει ο προπονητής μας. Μια ομάδα με Κύπριους και ξένους που ξέρουν την κυπριακή πραγματικότητα. Θέλαμε να πάμε σε λύσεις με χαμηλό ρίσκο ούτως ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Για τις επόμενες κινήσεις: «Θα γίνουν άλλες 2-3 προσθήκες. Είναι ποδοσφαιριστές που περνούν από δοκιμαστικά. Ήταν από πέρσι αλλά δεν ξεκαθάρισε αν θα μείνουν. Είναι αποκλειστική απόφαση του προπονητή. Έχουμε και κάποιες μεταγραφές στα σκαριά και περιμένουμε να ολοκληρωθούν».

Για τον Κορομά: «Εξετάζεται η περίπτωση του. Θα δούμε αν θα καταλήξει σε συμφωνία. Ενδιαφέρει τον προπονητή. Δεν είναι εύκολη περίπτωση καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Άρη».

Για τον Άντονι Γεωργίου: «Ο Άντονι περνά από δοκιμαστικά. Αγωνίστηκε και σε κάποια φιλικά. Θα αποφασίσει ο προπονητής. Μαζί με τον Άντονι δοκιμάζεται και ο Χάρης Κυπριανού».

Για τα επόμενα φιλικά: «Βρίσκονται στη διαδικασία προγραμματισμού. Δεν υπάρχει κάτι οριστικό μέχρι στιγμής. Στις 12 Αυγούστου θα είναι η πρόβα τζενεράλε με την Καρμιώτισσα».

*Περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy