«Νέα βελτιωμένη πρόταση της Λανς 26+2 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για Λιβάι Γκαρσία»!

Σύμφωνα με ισραηλινό δημοσίευμα που επικαλείται γαλλικές πηγές, η Λανς κατέθεσε νέα πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία ύψους 28 εκατομμυρίων ευρώ!

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό που εμπλέκουν το όνομα του Λιβάι Γκαρσία με τη Λανς!

Σύμφωνα με το γνωστό και έγκυρο ισραηλινό σάιτ «Οne.co.il» που επικαλείται γαλλικά δημοσιεύματα, η Λανς κατέθεσε νέα και μάλιστα αρκετά βελτιωμένη πρόταση στην ΑΕΚ για την απόκτηση του 25χρονου φορ.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, μετά την τελευταία του προσφορά ύψους 22 εκατομμυρίων ευρώ, ο γαλλικός σύλλογος επανήλθε για ακόμη μία φορά, προσφέροντας το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ. Μάλιστα, στην πρόταση που έχει κατατεθεί υπάρχουν και ακόμη 2 εκατ. ευρώ με τη μορφή μπόνους.

Ο διεθνής επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αποτελεί εδώ και αρκετό καιρό το Νο.1 στόχο της Λανς για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής, με τους ανθρώπους του συλλόγου να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωσή του ως αντικαταστάτη του Λοΐς Οπεντά, ο οποίος πωλήθηκε στη γερμανική Λειψία.

Να θυμίσουμε πως η πρώην ομάδα του Λιβάι Γκαρσία, η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, διατηρεί το 20% των δικαιωμάτων του παίκτη (το άλλο 20% στους εκπροσώπους του παίκτη), για αυτό κιόλας τα ισραηλινά αθλητικά ΜΜΕ ασχολούνται τακτικά με την περίπτωσή του.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy