Πήρε τετραετές συμβόλαιο, πήρε το 41 και ο Απόλλωνας χρήμα(pics,videos)

Τέλειωσε του Σάλαι στη Hoffenheim - Οι πρώτες του δηλώσεις

Το ανακοίνωσε η Χόφενχειμ και πλέον ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός θα αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα με τον αριθμό 41 στη φανέλα. Με τετραετές συμβόλαιο ο Σάλαι πλέον έχει τον χρόνο να αποδείξει ποιος είναι και να πάει ψηλότερα.

Για τη μεταγραφή μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Γερμανικής ομάδας, Alexander Rosen:

“Ήταν λοιπόν σημαντικό για εμάς να φέρουμε έναν τόσο ιδιαίτερο τύπο παίκτη πίσω στην TSG. Αυτή η μεταγραφή θα αυξήσει σημαντικά τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα. Είναι ξεκάθαρος στόχος μας να σταθεροποιήσουμε περαιτέρω την άμυνά μας και ο Ατίλα έχει ήδη αποδείξει τις ικανότητές του διεθνώς. Ανεξάρτητα από αυτό, οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν με ανυπομονησία έναν υπέροχο άντρα με υπέροχο χάρισμα”.

Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε και ο Σάλαι αναφέροντας ότι, “είχα πολλές επιλογές για το αθλητικό μου μέλλον, αλλά πήρα μια συνειδητή απόφαση να πάω με την TSG Hoffenheim. Ήθελα πολύ να παίξω στην Bundesliga και είμαι πεπεισμένος ότι είναι το σωστό βήμα για μένα. Φυσικά, τις τελευταίες εβδομάδες ρώτησα τον πρώην αρχηγό της εθνικής μου ομάδας Άνταμ για τον σύλλογο. Μου είπε μόνο καλά πράγματα για το TSG. Έχω μεγάλο κίνητρο, θέλω να εμπλακώ πλήρως εδώ στο TSG από την πρώτη μέρα και να βοηθήσω την ομάδα να έχει μια πιο επιτυχημένη σεζόν”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TSG Hoffenheim (@tsghoffenheim)

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy