Η Παρί Σεν Ζερμέν «έκοψε» τον Μπαπέ απ’ την αποστολή για την Ιαπωνία

Σε απόλυτα ακραίες καταστάσεις οδηγείται πλέον η σχέση της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ

Σε απόλυτα ακραίες καταστάσεις οδηγείται πλέον η σχέση της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κιλιάν Μπαπέ, καθώς η διοίκηση των πρωταθλητών Γαλλίας «έκοψε» τον Γάλλο σούπερ σταρ από την αποστολή της ομάδας για την Ιαπωνία, όπου θα πάρει μέρος σε φιλικά προετοιμασίας, δείχνοντας πως θέλει να ξεκαθαρίσει πια άμεσα το θέμα.

Ο 24χρονος σούπερ σταρ θέλει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με την Παρί (λήγει τον Ιούνιο του 2024) για να φύγει ως ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί με τους δικούς του όρους το που θα συνεχίσει (Ρεάλ Μαδρίτης ή αλλού), την ώρα που οι Παριζιάνοι θέλουν να τον πουλήσουν για να βάλουν ένα μεγάλο ποσό στα ταμεία τους και να μην τον χάσουν χωρίς το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Ως εκ τούτου τον άφησε εκτός αποστολής απ’ το ταξίδι για την Ιαπωνία (από 22 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου), με την L’ Equipe να επισημαίνει σε δημοσίευμά της πως ο Μπαπέ «…δεν πρόκειται να παίξει ξανά για λογαριασμό της Παρί, μέχρι να ανακοινώσει την απόφασή του, δηλαδή είτε να ανανεώσει ή να πουληθεί σ’ αυτό το μεταγραφικό «παράθυρο».

Στον αντίποδα, στο αεροπλάνο για τη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου θα μπει ο αδερφός του Κιλιάν Μπαπέ, Έιθαν Μπαπέ, ενώ ο Λουίς Ενρίκε θα πάρει μαζί του στην Ιαπωνία 29 ποδοσφαιριστές της Παρί, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σε φιλικούς αγώνες τις Αλ Νασρ, Οσάκα και Ίντερ.

Την αποστολή της Παρί που πετάξει στην Ιαπωνία συγκροτούν οι: Κέιλορ Νάβας, Ασράφ Χακίμι, Πρεσνέλ Κιμπεμπέ, Μανουέλ Ουγκάρτε, Μαρκίνιος, Μάρκο Βεράτι, Φαμπιάν Ρουίθ, Νεϊμάρ, Μάρκο Ασένσιο, Χουάν Μπερνάτ, Ντανίλο Περέιρα, Βιτίνια, Ρενάτο Σάντσες, Κανγκ-Ιν Λι, Λουκά Ερναντέζ, Τσερ Εντούρ, Κάρλος Σολέρ, Αλεξάντρ Λετεγιέρ, Λαβίν Κουρζαουά, Γουάρεν Ζαΐρ-Εμερί, Ισμαέλ Γκαρμπί, Σερίφ Εναγκά, Μίλαν Σκρίνιαρ, Έιθαν Μπαπέ, Ιλιές Χουσνί, Νοά Λεμινά, Ουγκό Εκιτικέ, Λουίς Μουκέ, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy