Ενσωματώθηκαν στην Παρί ο Μπαπέ και οι διεθνείς

Η Παρί αρχίζει τη νέα σεζόν της Ligue 1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Λοριάν το Σαββατοκύριακο 13 Αυγούστου και μέχρι τότε το ερώτημα είναι ένα: θα παραταχθεί με ή χωρίς τον Μπαπέ;

Ο Κιλιάν Μπαπέ και οι διεθνείς της Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τη Δευτέρα (17/7), περνώντας τα παραδοσιακά εργομετρικά τεστ, μια εβδομάδα μετά τους συμπαίκτες τους, όπως ανέφερε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Εκτός από τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 και τον αρχηγό της Παρί, Μαρκίνιος, και οι Ιταλοί Τζιανλουίτζι Ντοναρούμε και Μάρκο Βεράτι, οι Πορτογάλοι Ντανίλο Περέιρα, Βιτίνια, Ρενάτο Σάντσες, ο Ισπανός Φαμπιάν Ρουίθ και ο Μαροκινός Ασράφ Χακίμι πέρασαν το καθιερωμένο έλεγχο σήμερα.

Ο τερματοφύλακας Κέιλορ Νάβας, οι πρωτάρηδες Μίλαν Σκρίνιαρ (Σλοβακία) και ο Μάρκο Ασένσιο, νικητής του Nations League με την Ισπανία, μπήκαν επίσης στο πρόγραμμα και θα επιστρέψουν στο γήπεδο το απόγευμα της Τρίτης (18/7), περιμένοντας την… επίσκεψη του προέδρου της ομάδας, Νάσερ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος έχει προγραμματίσει ένα… καλωσόρισμα.

Ο Μπαπέ είναι πάντα στο επίκεντρο της προσοχής λόγω της κατάστασης του συμβολαίου του. Από τον Ιούνιο του 2024 είναι ελεύθερος να δεσμευτεί όπου θέλει χωρίς αποζημίωση. Η ομάδα του δεν αποδέχεται αυτή την κατάσταση και του ζήτησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή να συμφωνήσει να πουληθεί αυτό το καλοκαίρι.

«Ο Κιλιάν δεν μπορεί να φύγει δωρεάν», είπε ο πρόεδρος κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή Λουίς Ενρίκε και όρισε την 31η Ιουλίου ως καταληκτική ημερομηνία για τη λήψη απόφασης.

Η υπόλοιπη ομάδα προπονείται εδώ και μια εβδομάδα υπό τις οδηγίες του Λουίς Ενρίκε και του επιτελείου του. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ήταν και αυτοί που επέστρεψαν από τραυματισμούς, όπως ο Βραζιλιάνος αστέρας Νεϊμάρ, ο οποίος χειρουργήθηκε στον δεξιό αστράγαλο τον Μάρτιο και ο Γάλλος διεθνής αμυντικός Λούκας Ερνάντες.

Θύμα ενός σοβαρού τραυματισμού στον Αχίλλειο τένοντα, ο Πρέσνελ Κιμπεπέ δεν υπολογίζεται μέχρι το φθινόπωρο, ενώ ο νεαρός αμυντικός μέσος Μανουέλ Ουγκάρτε προπονείται εδώ και μία εβδομάδα, όπως και ο Νοτιοκορεάτης Λι Κανγκ-ιν.

Στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, οι πρωταθλητές Γαλλίας του 2023 θα αντιμετωπίσουν τον σαουδαραβικό σύλλογο του Κριστιάνο Ρονάλντο, την Αλ-Νασρ και μετά την Σερέζο, στις 25 και 28 Ιουλίου στην Οσάκα, προτού τεθούν αντιμέτωποι με την Ίντερ, την 1η Αυγούστου στο Τόκιο.

Η Παρί αρχίζει τη νέα σεζόν της Ligue 1 εντός έδρας με αντίπαλο τη Λοριάν το Σαββατοκύριακο 13 Αυγούστου και μέχρι τότε το ερώτημα είναι ένα: θα παραταχθεί με ή χωρίς τον Μπαπέ;

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy