Γιώργος Αθηνής: “Πρώτη προτεραιότητα είναι μειώσουμε το χρέος – Είναι διαχειρίσιμο το χρέος”

Σημερινές(17/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον νέο πρόεδρο του Σωματείου Απόλλων

Ο νέος πρόεδρος του Σωματείου του Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, μίλησε στον Super Sport FM 104,0 και την εκπομπή «Καλημέρα στα Σπορ».

Αναλυτικά:

Για το διοικητικό αδιέξοδο που παραλίγο να βρεθεί το Σωματείο του Απόλλωνα: «Ήταν κρίμα να βρίσκεται ένα σωματείο όπως ο Απόλλωνας να βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο. Βρέθηκε μία ομάδα ανθρώπων για να βοηθήσουμε το Σωματείο και όλα τα τμήματα».

Ποιος ο στόχος του ΔΣ: «Μία πρώτη προτεραιότητα είναι μειώσουμε το χρέος. Ναι μεν θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας, σε όλα τα τμήματα, να βρίσκονται σε ανταγωνιστικό επίπεδο, όμως πρώτιστος στόχος για την επόμενη διετία είναι να φέρουμε τα οικονομικά εκεί που πρέπει»

Αν είναι διαχειρίσιμο το χρέος: «Είναι διαχειρίσιμο το χρέος. Τρέξαμε για να βγάλουμε ένα πλάνο και να βρεθεί λύση».

Για το θέμα του Μουσείου: «Έχω δει το Μουσείο πρόσφατα. Τα 70χρονα δεν το βλέπω να προλαβαίνουμε να γίνει κάτι, όμως είναι στα πλάνα να γίνει ένα μουσείο».

Για ποιο λόγο έχουν μείνει πίσω τα σωματεία: «Γενικότερα ο κόσμος εξελίσσεται. Τα σωματεία έχουν μείνει κάπως ποιο παραδοσιακά, το οποίο είναι και καλό αυτό για τους ρομαντικούς. Όμως όλο το χρήμα έχει πέσει στο ποδόσφαιρο. Δική μου άποψη είναι πως πρέπει να έρθουν νέα παιδιά, να προλάβουν τους παλαιότερους για να μάθουν κάποια πράγματα και από εκεί και πέρα υπάρχουν νέα πλαίσια που μπαίνουν στο τραπέζι».

Για τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα: «Πιστεύω πως θα επανέλθει εκεί που τον συνηθίσαμε τα προηγούμενα 10 χρόνια. Ο πρώτος που θέλει να επιστρέψει εκεί η ομάδα, είναι ο πρόεδρος, ο Νίκος Κίρζης. Πιστεύουμε πως με τις κινήσεις που έγιναν, θα τα καταφέρουμε, γιατί ο Απόλλωνας είναι η πιο σταθερή ομάδα».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy