ΑΕΛ: Θέλει Μάριο Ηλία υπό προϋποθέσεις

Δεν είναι εύκολη υπόθεση ο Κύπριος επιθετικός - Η ΑΕΛ έκανε ανεπίσημη κρούση στον Εθνικό Άχνας - Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com

Μια περίπτωση που απασχολεί την ΑΕΛ για την επιθετική γραμμή είναι ο Κύπριος επιθετικός του Εθνικού Άχνας. Ο Μάριος Ηλία αρέσει στον Χρίστο Χαραλάμπους, με τους “γαλαζοκίτρινους” της Λεμεσού να κάνουν κίνηση (ανεπίσημη) προς τον Εθνικό και τον ποδοσφαιριστή. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι καθόλου εύκολη, αφού στη μέση βρίσκεται και ο ΑΠΟΕΛ όπου αγωνιζόταν πέρσι ο Κύπριος επιθετικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com η ΑΕΛ προσέγγισε ανεπίσημα όπως αναφέραμε τον Εθνικό και τον Ηλία, μετά το όχι της ομάδας της Άχνας στη πρόταση του ΑΠΟΕΛ. Οι “γαλαζοκίτρινοι” της Λεμεσού θέλουν δανεικό και υπό προϋποθέσεις τον ποδοσφαιριστή. Επαναλαμβάνουμε είναι δύσκολη περίπτωση όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι.

Το αν θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος γι’ αυτή την μετακίνηση θα διαφανεί τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να δείξει θέληση και ο Ηλία, αλλά και ο Εθνικός Άχνας. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της ΑΕΛ, όμως σε μια μεταγραφική περίοδο όλα είναι ρευστά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy