Οριστικό: Έκλεισε και Τίμπερ η Άρσεναλ!

Μετά το «μπαμ» με Ντέκλαν Ράις, η Άρσεναλ ολοκληρώνει ακόμη μία σημαντική επιστροφή, αφού έφτασε σε οριστική συμφωνία με τον Άγιαξ για Τίμπερ!

Μεταγραφική ρελάνς για την Άρσεναλ!

Οι «κανονιέρηδες» έχουν ανακοινώσει τον Κάι Χάφερτς και φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ντέκλαν Ράις, ενώ ολοκλήρωσαν και μία κομβική κίνηση στα μετόπισθεν!

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Λονδρέζοι ολοκλήρωσαν το deal για την απόκτηση του Γιούριεν Τίμπερ, Ολλανδού σέντερ μπακ του οποίου την υπογραφή διεκδικούσαν εδώ και αρκετό καιρό!

 

Ο ίδιος ο 22χρονος ήταν εξ αρχής αφοσιωμένος στην Άρσεναλ και ήθελε πάση θυσία να πάρει μεταγραφή σε αυτή, όμως έπρεπε πρώτα η ομάδα του Λονδίνου να συμφωνήσει με τον «Αίαντα», κάτι που έγινε τελικά σε μία τιμή των 45 εκατομμυρίων! Ο Ολλανδός θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2028 και αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ο ταλαντούχος Τίμπερ έκανε την περασμένη σεζόν 47 εμφανίσεις με τον Άγιαξ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήδη μετράει 15 συμμετοχές με το εθνόσημο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy