Τελειώνει τυπικά τον Γκαλτιέ και ανακοινώνει Λουίς Ενρίκε σε συνέντευξη Τύπου η Παρί Σεν Ζερμέν!

Συνέντευξη Τύπου μέσω της οποίας αναμένεται να ανακοινώσει την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε, ανακοίνωσε για την Τετάρτη η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά για το επίσημο τέλος του Γκαλτιέ.

Θέμα… ωρών αποτελεί η επισημοποίηση του «διαζυγίου» της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Κριστόφ Γκαλτιέ, με τους πρωταθλητές Γαλλίας να γνωστοποιούν ότι θα διεξαχθεί συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (5/7) στο νέο της προπονητικό κέντρο, στην οποία αναμένονται ανακοινώνεις.

Σύμφωνα με «Parisien» και «RMC Sport», ο Λουίς Ενρίκε βρίσκεται στο Παρίσι, εδώ και καιρό έτοιμος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, όμως τα διαδικαστικά που έχουν καθυστερήσει την επίσημη αποχώρηση του Γκαλτιέ, έχουν καθυστερήσει και την ανακοίνωσή του αντικαταστάτη του.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, η διοίκηση της Παρί θα καταφέρει να ανακοινώσει την αποχώρηση του Γκαλτιέ μέσα στις επόμενες ώρες, έτσι ώστε να μπορέσει να ανακοινώσει και τον Λουίς Ενρίκε κατά τη διάρκεια της αυριανής συνέντευξης Τύπου, στην οποία η λογική λέει ότι θα επισημοποιήσει και τις αποκτήσεις των Λούκας ΕρναντέζΟυγκάρτεΑσένσιοΣκρίνιαρΚανγκ Ιν Λι και Εντούρ, οι οποίοι είναι όλοι «κλεισμένοι».

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy