Διαψεύδουν κατηγορηματικά τον Τσολάκη από “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”

Αρκετά ενοχλημένοι οι άνθρωποι του "ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM" για την άτοπη, όπως χαρακτήρισα, την τοποθέτηση του προέδρου του Τσιρείου για το κόστος του ηλεκτρισμού του νέου γηπέδου

Ο πρόεδρος του Τσιρείου σε σημερινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κόστος του ηλεκτρισμού στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”: “Έχω πληροφορίες ότι το κόστος του ηλεκτρισμού στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” είναι 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα”, ήταν η τοποθέτηση του. Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά τις δηλώσεις.

Το Lemesosinsports.com επικοινώνησε με τις αρχές του νέου γηπέδου της πόλης μας για το συγκεκριμένο θέμα και το κατά πόσον ισχύει. Η απάντηση που πήραμε ήταν ξεκάθαρη. Διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι το κόστος του ηλεκτρισμού είναι 100 χιλιάδες ευρώ τον μήνα και θεωρούν εντελώς άτοπη την τοποθέτηση του Κυριάκου Τσολάκη.

Όπως μάθαμε το κόστος του ηλεκτρισμού στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” μηνιαίος είναι πάρα μα παρα πολύ λιγότερο. Περίπου στο 15% των 100 χιλιάδων που είπε ο πρόεδρος του Τσιρείου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy