Τσολάκης: “Συναντηθήκαμε με Ύψωνα, ζήτησαν νέα συνάντηση ΑΕΖ και Καρμιώτισσα, ενδιαφέρον από Πάφο”

Σημερινές(4/7) ραδιοφωνικές δηλώσεις του προέδρου του ΓΣΟ

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(4/7) ο πρόεδρος του ΓΣΟ, Κυριάκος Τσολάκης, σχετικά με όλα όσα ακούγονται για τα ενοίκια που πρέπει να πληρώνουν οι ομάδες που προτίθενται να το χρησιμοποιήσουν.

Αναλυτικά:

Για τα παράπονα της ΑΕΖ και της Καρμιώτισσας περί υπερχρεώσεων του ΓΣΟ: «Ισχύει ότι ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα. Όσο αφορά τους δυο παραπονούμενους, είχαμε συνάντηση την προηγούμενη βδομάδα μαζί με την Καρμιώτισσα και πριν από ένα μήνα ζήτησε στοιχεία ο πρόεδρος της ΑΕΖ. Δεν νομίζω ότι είναι σωστό να επιχορηγεί ο ΓΣΟ κάποιες ομάδες για να χρησιμοποιούν το γήπεδο. Τους δώσαμε αναλυτική κατάσταση για όλες τις χρεώσεις. Έχουμε ένα μεγάλο κόστος για τη συντήρηση του χόρτου. Έχουμε ένα μεγάλο κόστος για τον ηλεκτρισμό. Το να έρχονται και να λένε αυτά που λένε, νομίζω είναι αντιδεοντολογικό. Μόνο ο ηλεκτρισμός και η συντήρηση του χόρτου είναι 5 χιλιάδες ευρώ».

Αν θα γίνει συνάντηση με τις ομάδες: «Με τον Ύψωνα είχαμε συνάντηση. Οι άνθρωποι είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μας. Ζήτησαν συνάντηση και η ΑΕΖ και η Καρμιώτισσα».

Για το κόστος του ηλεκτρισμού στο «Αλφαμέγα»: «Έχω πληροφορίες ότι το κόστος του ηλεκτρισμού στο «Αλφαμέγα» είναι 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα».

Για τον ΚΟΑ: «Ο ΚΟΑ μας έχει προτείνει να γίνει το Τσίρειο Εθνικό Στάδιο Στίβου Β».

Για τα λεφτά που οφείλει η Καρμιώτισσα: «Έχει πληρώσει ένα ποσό αλλά έχει ένα υπόλοιπο αρκετά ψηλό».

Αν ζήτησε το Τσίρειο η Πάφος: «Επίσημα δεν το έχει ζητήσει αλλά ακούγεται ότι ενδιαφέρεται».

Για την άδεια λειτουργίας: «Υποβλήθηκαν οι αιτήσεις στην Αρχή Αδειοδότησης. Έχουμε συμπληρώσει όλα τα χαρτιά για την ανανέωση της άδειας».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy