Εξέλιξη με Σάλαϊ – Ενδιαφέρει Απόλλωνα

Μονοπωλεί το ενδιαφέρον ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός - Περιμένουν τις εξελίξεις στον Απόλλωνα και το οικονομικό όφελος

Νεότερη εξέλιξη προκύπτει με την επικείμενη μεταγραφή του Αττίλα Σάλαϊ. Σύμφωνα με συνάδελφο από την τουρκία που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Φενέρμπαχτσε, η Βαλένθια έχει βάλει για τα καλά στο στόχαστρο της τον πρώην αμυντικό του Απόλλωνα. Όπως ανέφερε λεπτομερές, χθες Σάββατο 1 Ιουλίου, ήδη έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ των τριών πλευρών, Φενέρμπαχτσε – Σάλαϊ – Βαλένθια και η Ισπανική ομάδα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Αττίλα Σάλαϊ.

Στον Απόλλωνα παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις και περιμένουν πως και πως να τελειώνει το όλο θέμα και ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός να πάρει επιτέλους την μεταγραφή. Το οικονομικό όφελος θα είναι μεγάλο για τους “γαλάζιους” της Λεμεσού, αφού διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης περίπου 15%. Σε μια περίοδο που η ομάδα χρειάζεται οικονομικές ενέσεις τα λεφτά αυτά που θα μπουν στα ταμεία θα είναι πολύ σημαντικά.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy