Μίλησε ως Παρτιζάνος ο Γιοβάνοβιτς… Οι πρώτες του δηλώσεις

Μετά την επίτευξη συμφωνίας και υπογραφή συμβολαίων ο πρώην τερματοφύλακας του Απόλλωνα μίλησε στα επίσημα social media της Παρτιζάν

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Παρτιζάν παραχώρησε ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Απόλλωνα μετά την υπογραφή των συμβολαίων και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Σερβική ομάδα.

Αναλυτικά:

“Η Παρτιζάν έδειξε ενδιαφέρον τον Δεκέμβριο, μετά τον Ιανουάριο, αλλά ο τότε σύλλογος μου ο Απόλλων δεν ήθελε να διαπραγματευτεί. Στη συνέχεια αποδέχτηκα την απόφαση επαγγελματικά και σωστά και συνέχισα να εκπληρώνω τις υποχρεώσεις μου.

Πρόταση στον Απόλλωνα για Γιοβάνοβιτς

Σίγουρα ο αθλητικός διευθυντής – Ivica Kralj, ο οποίος ήταν ο πιο επίμονος να έρθω στην Παρτιζάν, είναι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των συλλόγων δεν ήταν εύκολες. Κράτησαν πολύ χρόνο, ενώ προσωπικά συμφώνησα γρήγορα με την Παρτιζάν. Τελικά όλα έγιναν όπως έπρεπε και χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ.

Αυτός είναι ένας πραγματικά μεγάλος σύλλογος, με σοβαρή ιστορία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα για να βοηθήσω την Παρτίζαν να επιστρέψει εκεί που ανήκει και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους. Επιστρέφω στη Σερβία μετά από 7-8 χρόνια, πολύ πιο ώριμος και έμπειρος. Πιστεύω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να έρθω στον σύλλογο και θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει η Παρτιζάν εκεί που ανήκει”.

Απόλλων: Συμφωνία με Παρτιζάν και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιοβάνοβιτς(video)

Για το «αιώνιο ντέρμπι» με τον Ερυθρό Αστέρα:

“Το αιώνιο ντέρμπι είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι στο σερβικό ποδόσφαιρο, αλλά πιστεύω ότι κάθε παιχνίδι πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη μέγιστη συγκέντρωση. Είμαι πολύ φιλόδοξος και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την Παρτίζαν. Επίσης, πιστεύω ότι οι τερματοφύλακες κρίνουν ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αυτό έκανα πριν σε Κύπρο, Ισπανία και Σερβία”.

Επίσημα στην Παρτιζάν ο Γιοβάνοβιτς – Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com

Για την πίεση που υπάρχει στην Παρτιζάν:

“Η πίεση είναι φυσιολογική, συνειδητά μπαίνω σε αυτή την κατάσταση, αλλά είναι ένα επιπλέον κίνητρο για μένα. Είναι πάντα ωραία στην Παρτιζάν, ειδικά αν τα πράγματα πάνε καλά. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αυτή τη σεζόν για να πάνε όλα καλά και να έχουμε πολλές καλές στιγμές, καθώς και να κάνουμε τους φιλάθλους χαρούμενους και να επιστρέψουν μαζικά στο γήπεδο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy