Απόλλων: Συμφωνία με Παρτιζάν και το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Γιοβάνοβιτς(video)

Επίσημη ενημέρωση από τους "γαλάζιους"

Με επίσημη του ανακοίνωση ο Απόλλωνας ενημερώνει για τη συμφωνία με την Παρτιζάν για τον Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς, τον οποίο και ευχαριστεί για την προσφορά του.

Διαβάστε επίσης: Επίσημα στην Παρτιζάν ο Γιοβάνοβιτς – Επιβεβαίωση Lemesosinsports.com

Ήθελε την μεταγραφή και την πήρε!!!

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την Παρτιζάν για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς εντάχθηκε στον Απόλλωνα τον Σεπτέμβριο του 2020 και στα τρία χρόνια παρουσίας του στη Λεμεσό έφτασε στις 83 συμμετοχές καταγράφοντας 30 clean sheets.

Μεγαλύτερο επιστέγασμα της προσφοράς του ήταν το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22 κατά την οποία σημείωσε 27 συμμετοχές και διατήρησε εννέα φορές ανέπαφη την εστία του.

Πέρα από το πρωτάθλημα, ο Γιόβα αναδείχθηκε Stoiximan MVP της σεζόν 2021-22 και πανηγύρισε το Super Cup τον Αύγουστο του 2022.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για τον επαγγελματισμό, την αφοσίωση, την πολύτιμη και πολυετή προσφορά του στο σύλλογο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά και στην προσωπική του ζωή.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy