Σωματείο Απόλλων: Αναβολή και πάλι… Θα ενταθούν οι διεργασίες

Επίσημη ενημέρωση από το Σωματείο Απόλλων

Με επίσημη του ανακοίνωση το Σωματείο του Απόλλωνα ενημέρωσε για αναβολή της προγραμματισμένης για σήμερα εκλογικής συνέλευσης.

Η ανακοίνωση:

Το Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού, ανακοινώνει ότι η σημερινή(28/6) έκτακτη εκλογική συνέλευση αναβάλλεται λόγω μη υποβολής υποψηφιοτήτων.
Μετά την παραίτηση του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου για τους λόγους που αναφέρονται στην επίσημη ανακοίνωση της 3ης Μαΐου, έγιναν διεργασίες για να αναληφθεί η διοίκηση του Σωματείου από συγκεκριμένο συνδυασμό παραγόντων.
Δυστυχώς μέχρι και σήμερα το απόγευμα όπου έληξε η υποβολή υποψηφιοτήτων, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.
Συνεχίζονται οι διεργασίες για εξεύρεση του συνδυασμού για την ανάληψη της διοίκησης του Σωματείου στην επόμενη εκλογική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουλίου στις 6 μ.μ .
Μεταξύ άλλων, ενημερώνουμε τα Μέλη μας ότι θα διοριστεί εφορευτική επιτροπή απο το υφιστάμενο συμβούλιο, με σκοπό τα εξής:
1. Εξεύρεση οικονομικών πόρων για τη λειτουργία του Σωματείου μέχρι την ανάληψη καθηκόντων απο το νέο διοικητικό συμβούλιο .
2. Οργάνωση των τμημάτων με σκοπό την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
3. Ετοιμασία πλάνου ακαδημιών.
Τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, θα συνεχίσουν να εργάζονται με τον ίδιο ζήλο όπως έπρατταν τα τελευταία 3 χρόνια ως μέλη του υφιστάμενου διοικητικού συμβουλίου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy