Απόλλων: Παίρνει πρωτοβουλία ο Έλληνας για το Σωματείο

Οι εξελίξεις με το Σωματείο του Απόλλωνα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ και πάλι στο Lemesosinsports.com

Πολλές και σημαντικές οι εξελίξεις που εξελίσσονται γύρω από το Σωματείο τις τελευταίες ώρες και μετά την πρόθεση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ να αναλάβει τα ηνία του Σωματείου, όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα χθες, Διαβάστε ΕΔΩ.

Το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ και πάλι στο Lemesosinsports.com 

Από χθες το βράδυ τα τηλέφωνα πήραν φωτιά ενόψει της αυριανή εκλογικής Συνέλευσης του Σωματείου. Κανένας συνδυασμός δεν έχει καταθέσει υποψηφιότητα, χθες ήταν η τελευταία μέρα υποβολής, και όλα δείχνουν εκ νέου αναβολή. Ο Σωκράτης Έλληνας, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, πήρε πρωτοβουλία ώστε να κατεβάσει συνδυασμό για την προεδρία του Σωματείου. Ενώ είχε και επικοινωνία με τα πρώην μέλη του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ που εξέφρασαν την επιθυμία να φτιάξουν συνδυασμό. Οι επόμενες μέρες είναι αρκετά σημαντικές όσο αφορά το μέλλον του Σωματείου. Ίσως να υπάρξει και συνεργασία μεταξύ Σωκράτη Έλληνα και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

Μετά την χθεσινή ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Lemesosinsports.com οι εξελίξεις τρέχουν με γοργούς ρυθμούς. Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα κατέβουν δύο συνδυασμοί, Σωκράτης Έλληνας και ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ή θα υπάρξει συνεργασία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy