Η Ακαδημία του Απόλλωνα στο Elite Youth Tournament

Ο απολογισμός των πρώτων δύο ημερών

Ο Απόλλωνας ενημέρωσε για τον απολογισμό της ομάδας της Ακαδημίας του που συμμετέχει στο Elite Youth Tournament το οποίο διεξάγεται από τη Football Mind στην Ελλάδα.

Αναλυτικά:

Δύο νίκες και μία ισοπαλία ο απολογισμός της 2ης μέρας στο Elite Youth Tournament το οποίο διεξάγεται από τη Football Mind στην Ελλάδα.

Η ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού κέρδισε με 3-0τον ΟΦΗ και 2-1 την Αγία Άννα και εξήλθε ισόπαλη 0-0 με τον Ολυμπιακό. Με τα σημερινά αποτελέσματα η ομάδα μας βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα(25/6) συνεχίζει τις υποχρεώσεις της έχοντας δύο αγώνες με τον ΠΑΟ και τη Νίκη Πολύγυρου.

Όσον αφορά την 1η μέρα, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της η Ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού στο Elite Youth Tournament το οποίο διεξάγεται από τη Football Mind στην Ελλάδα. Στη πρώτη μέρα η ομάδα Κ13 επικράτησε με 1-0 και 4-0, ενώ είχε και μια ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟ. Πέρασε στην επόμενη φάση.

Περισσότερα για τη διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://footballmind.goaly.eu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy