Αργυρό μετάλλιο για Μίλαν Τραΐκοβιτς!

ΜΕ ΤΟ 13.38 ΣΤΑ 110 Μ. ΕΜΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΗΡΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΟ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Κάθε μέρα και μετάλλιο για την Κύπρο στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες σε Κρακοβία και Μαλοπόλσκα. Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 110 μ. εμπόδια μετά την ολοκλήρωση και του αγωνίσματος στην Α΄ Κατηγορία.

Ο Μίλαν Τραΐκοβιτς τερμάτισε πρώτος με χρόνο 13.38 στην κούρσα της Β’  Κατηγορίας στον αγώνα που έγινε την Τετάρτη (21/6) και περίμενε τα αποτελέσματα της Α’  Κατηγορίας.

Από τη στιγμή που μόνο ο Ελβετός Τζέισον Τζόζεφ είχε καλύτερο του χρόνο (13.12) ο Μίλαν Τραΐκοβιτς είναι δεύτερος, παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο. Το χάλκινο μετάλλιο πάει στον Ισπανό Ενρίκε Γιοπίς (13.44).

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν θα γίνει απονομή, αφού ο Τραΐκοβιτς αποχώρησε από την Πολωνία με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Εθνικής μας.

Η ουσία είναι ότι μετά από το χάλκινο των Ειρήνη Κοντού (Καράτε) και Κυριακής Κουττούκη (Ταεκβοντό), ήρθε το τρίτο μετάλλιο με τον Μίλαν Τραΐκοβιτς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy