Απίθανος Τεντόγλου: Απογειώθηκε στα 8.34μ. και έκανε την κορυφαία επίδοση στην Ευρώπη!

Τρομερός Μίλτος Τεντόγλου «πέταξε» στα 8,34μ. κάνοντας ρεκόρ Ευρώπης για τη φετινή σεζόν, κατακτώντας την πρώτη θέση στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Πολωνίας!

Στην κορυφή και των Ευρωπαϊκών Αγώνων της Πολωνίας ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης φαίνεται πως κρατούσε το καλό… για το τέλος και με άλμα στα 8,34μ. έγραψε ιστορία, κάνοντας νέο ρεκόρ Ευρώπης στη φετινή σεζόν!

Ο 25χρονος πρωταθλητής βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα, πραγματοποιώντας μεγάλα άλματα. Από την αρχή κιόλας του αγώνα έδειξε τις… διαθέσεις του και με άλμα στα 8,08μ. στην πρώτη του προσπάθεια ανέβηκε από νωρίς στην κορυφή της βαθμολογίας!

Στη δεύτερη προσπάθειά του, ο Τεντόγλου έκανε άκυρο, ενώ στο τρίτο του άλμα έμεινε στα 7.95 μέτρα. Παρά την πίεση του Ιταλού Φουρλάνι και του Ελβετού Εχάμερ, ο Μίλτος ήταν ο μοναδικός που είχε ξεπεράσει το «φράγμα» των 8 μέτρων!

Άκυρη ήταν και η τέταρτη προσπάθεια του Τεντόγλου, ο οποίος στη συνέχεια βρήκε το σημείο εκκίνησης, κάνοντας 8,07μ. στην πέμπτη του προσπάθεια. Το καλύτερο ωστόσο το κρατούσε για το φινάλε, εκεί όπου ο Έλληνας πρωταθλητής… απογειώθηκε στα 8,34μ., καταρρίπτοντας και κάνοντας νέο φετινό ρεκόρ στην Ευρώπη!

Με αυτή την εντυπωσιακή επίδοση, η Εθνική μας ομάδα απομακρύνθηκε και άλλο από τις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας των χωρών, με τον Μίλτο Τεντόγλου να χαρίζει απλόχερα 16 πόντους στην Ελλάδα! Κάπως έτσι, η «γαλανόλευκη» έφτασε τους 118 βαθμούς και διατηρήθηκε στη 13η θέση, αυξάνοντας τη διαφορά της στους 14,5 βαθμούς από τη 14η Τσεχία.

Η βαθμολογία του αγώνα:

Τεντόγλου: Ευρωπαϊκό ρεκόρ και 1η θέση στην Πολωνία

Η βαθμολογία των χωρών:
Τεντόγλου: Ευρωπαϊκό ρεκόρ και 1η θέση στην Πολωνία

 

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy