Η Έβερτον… νέος μνηστήρας για Σάλαϊ!

Αυξάνονται συνεχώς στη λίστα οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό

Σήριαλ που έχει την αρχή του πριν δύο χρόνια κατάντησε η μεταγραφή του Αττίλα Σάλαϊ, πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και νυν της Φενέρμπαχτσέ και το ποσοστό μεταπώλησης που πρέπει να “καρπωθούν οι “γαλάζιοι” στην περίπτωση του.

Αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται κάθε φορά, αλλά δεν λέει να τελειώσει το θέμα. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν τώρα ότι ενδιαφέρον επέδειξε η Έβερτον που καλοβλέπει την περίπτωση του. Μεταξύ ομάδων που ενδιαφέρονται όπως Βαλένθια, Ζενίτ και Βόλφσμπουργκ, προστέθηκαν και Αγγλικές κατά καιρούς με την Άρσεναλ, Νιουκαστλ και τώρα την Έβερτον. Πολλή ζήτηση για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό αλλά η πώληση αργεί, για να δούμε τώρα!

Ο προπονητής της ομάδας Sean Dyche Θέλει να κτίσει την άμυνα του με τριάδα στα μετόπισθεν και ο Σάλαϊ ταιριάζει στα πλάνα του φτάνει οι διοικούντες της ομάδας να δώσουν τους οικονομικούς πόρους για να γίνουν μεταγραφές. Η Έβερτον έμπλεξε σε περιπέτειες φέτος και μόλις γλύτωσε τον υποβιβασμό.

Λέτε να γίνει το deal και ο Ούγγρος κεντρικός αμυντικός να ντυθεί ξανά στα “γαλάζια”!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy