Κούρης Ερήμης: Άλλες δύο ανανεώσεις και μια προσθήκη

Κνωσταντίνος Αριστοτέλους και Αντρέας Καρεκλάς ανανέωσαν και συνεχίζουν μαζί με τον Ευρυπίδη Σιαήλη που έκλεισε από την ΑΠΕΠ στον Κούρη

Το μπαράζ ανακοινώσεων με ανανεώσεις ποδοσφαιριστών και μεταγραφές στον Κούρη Ερήμης συνεχίζεται.

Σήμερα(16/6) έβαλαν την υπογραφή τους και ανανέωσαν οι Κωνσταντίνος Αριστοτέλους και Αντρέας Καρεκλάς, ενώ η νέα προσθήκη είναι ο Ευρυπίδης Σιαήλης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Το Δ.Σ του Κούρη Ερήμης ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με τον νεαρό μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Σιαηλή Ευρυπίδη ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια του Κούρη Ερήμης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το Δ.Σ του Κούρη Ερήμης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με τον ποδοσφαιριστή μας Κώτσιο Αριστοτέλους. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας κάθε επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Το Δ.Σ του Κούρη Ερήμης ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας για την νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2023-24 με τον εκ των αρχηγών της ομάδας μας Αντρέα Καρεκλά. Ευχόμαστε στον αρχηγό μας πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy