Οκτώ οπαδοί στη φυλακή για τα επεισόδια στον τελικό του 2017 στο Βόλο

Οκτώ οπαδοί οδηγήθηκαν στην φυλακή και εννέα αθωώθηκαν για τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό το 2017!

Έξι χρόνια μετά τα αιματηρά επεισόδια στον τελικό της ντροπής στο Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό, ολοκληρώθηκε χθες (15/06) η πολύκροτη δίκη με τους 36 κατηγορούμενους. Από αυτούς, λοιπόν, οι οκτώ οδηγήθηκαν στη φυλακή και 9 αθωώθηκαν. Συνολικά 16 κρίθηκαν ένοχοι για βιαιοπραγία, που έθεσε σε κίνδυνο την ζωή τρίτων, ενώ οι υπόλοιποι κρίθηκαν ένοχοι με μεταβολή κατηγορίας, που επέφερε μικρές ποινές.

Όσοι δεν οδηγήθηκαν στη φυλακή για να εκτίσουν ποινές από ένα έτος έως 25 μήνες, τους επιβλήθηκαν ποινές από 12 έως 18 μήνες με τριετή αναστολή και πρόστιμα, που κυμαίνονται από 150 έως 3500 ευρώ.

Η δίκη των κατηγορούμενων ολοκληρώθηκε μετά από έξι διακοπές και χθες ανακοινώθηκαν οι ποινές, στους πρωταγωνιστές των απίστευτων σκηνών βίας, που είχαν κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζαν οι 36 ήταν: Βιαιοπραγία με αφορμή αθλητική εκδήλωση, από δράστες που χρησιμοποίησαν μέσα, ικανά και πρόσφορα να προκαλέσουν κίνδυνο για τη ζωή και την σωματική ακεραιότητα τρίτων, καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Η δικογραφία ήταν ογκωδέστατη και περιλάμβανε κατηγορούμενους από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Ξάνθη, Βέροια, Γιαννιτσά και Βόλο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy