Μιχαηλούδης: “Η ομάδα έχει στόχο να παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο – Δεν θα κάνουμε πάνω από 4-5 προσθήκες φέτος”

Σημερινές96/6) ραδιοφωνικές δηλώσες του Ε.Τ του Άρη

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε σήμερα(6/6) ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τα συγχαρητήρια του Ινφαντίνο: «Αυτό έγινε μέσω της ΚΟΠ. Τα συγχαρητήρια συνεχίζουν να έρχονται συνεχώς. Πλέον σκύβουμε κεφάλια και επικεντρωνόμαστε για τις υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Για τα βραβεία της ΚΟΠ: «Νομίζω ήταν η χρονιά του Άρη φέτος. Και στα βραβεία του ΠΑΣΠ είχαμε πολλούς παίκτες στην ενδεκάδα. Νομίζω είναι επιβράβευση όλων αυτών που έγιναν φέτος στην ομάδα».

Για την επέκταση της συνεργασίας με τον Σπιλέφσκι: «Νομίζω ήταν κάτι το αναμενόμενο. Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Έτσι, συνεχίζουμε με τον κ. Σπιλέφσκι και την προπονητική του ομάδα μέχρι το 2026. Είχε κάποιες προτάσεις όπως είπε και ο ίδιος όμως θέλει να μείνει στον Άρη. Το Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι μια νέα πρόκληση για αυτόν. Δεν νομίζω να φύγει από τον Άρη εκτός κι αν έρθει κάποια πρόταση από κάποιο πρωτάθλημα που βρίσκεται στο top=6 της Ευρώπης. Η προσοχή του είναι στον Άρη και στα ευρωπαικά παιχνίδια που έρχονται».

Για την ανανέωση του Λένου Σωφρονίου: «Είναι ένας εκ των τριών αρχηγών της ομάδας. Αγωνίζεται στη σκιά του Βάνα Άλβες. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του, ήταν κάτι το αναμενόμενο».

Για τους Καζού, Ντελμίρο και Σικόρσκι: «Ο Καζού έχει συμβόλαιο με την ομάδα. Ντελμίρο και Σικόρσκι έληξαν τα συμβόλαια και ακόμα δεν αποφάσισε ο προπονητής εάν θα συνεχίσουν. Έφυγε ο Πακέ. Από εκεί και πέρα ο προπονητής έχει μπροστά του τη λίστα. Υπάρχει ακόμη χρόνος μέχρι την προετοιμασία για να αποφασίσει ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν. Οτιδήποτε επίσημο υπάρξει θα το ανακοινώσουμε».

Για τον προγραμματισμό: «Έρχονται συνεχώς emails και προτείνονται παίκτες. Είναι πολλά τα ονόματα. Πολλοί παίκτες θέλουν να έρθουν στην ομάδα. Τον τελικό λόγο τον έχει ο προπονητής μαζί με τους ιδιοκτήτες».

Αν υπάρχει κάτι στα σκαριά: «Είναι 1-2 περιπτώσεις που υπάρχουν διαπραγματεύσεις όμως δεν υπάρχει τίποτα το ανακοινώσιμο. Δεν θα κάνουμε πάνω από 4-5 προσθήκες φέτος».

Για τον Κακόριν: «Θέλουμε τον Κακόριν ειδικά τώρα που η ομάδα έχει στόχο να παίξει σε ευρωπαϊκό όμιλο. Και σε αυτή την περίπτωση μόλις υπάρξει κατάληξη θα το ανακοινώσουμε. Εάν δεν μπουν οι υπογραφές τίποτα δεν υπάρχει σίγουρο».

Για την προετοιμασία: «Στις 25 Ιουνίου η ομάδα θα ταξιδέψει στη Λετονία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για το 2ο στάδιο ακόμη δεν αποφασιστεί. Θα προσαρμοστεί το πρόγραμμα αναλόγως του αντιπάλου που θα έχουμε στα προκριματικά».

Για την έδρα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια: «Επιτέλους θα αγωνιζόμαστε στην έδρα μας στην Ευρώπη. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, παίζουμε στο σπίτι μας».

Αν ενδιαφέρει ο Κανέ: «Δεν υπάρχει κάνενα ενδιαφέρον».

*Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy