Κούμας: “Θεωρώ ότι ο καθένας πήρε αυτό που άξιζε σε αυτό το πρωτάθλημα”

Δηλώσεις του προέδρου της ΚΟΠ κατά τη διάρκεια της φιέστας του πρωταθλητή Άρη

Για το πρωτάθλημα του Άρη, για την έξοδο στην Ευρώπη από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ αλλά για το δικό του σχόλιο της φετινής σεζόν στο πρωτάθλημα Cyta, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, σε δηλώσεις που παραχώρησε χθες(28/5) στην κάμερα της Cytavision, κατά την διάρκεια της απονομής του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά:

“Ο Άρης παίρνει και επίσημα το τρόπαιο. Να του δώσουμε συγχαρητήρια. Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα αλλά θα πρέπει να πάμε λίγο πίσω και να σκεφτούμε πως για να υπάρχει ο Άρης διατήρησαν το σωματείο από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του. Τώρα, πολλά χρόνια μετά γίνεται πρωταθλητής. Να συγχαρούμε το ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια για την έξοδο τους στην Ευρώπη. Απόψε θα βγει το 4ο εισιτήριο και αύριο θα κριθεί η διαβάθμιση”.

Για το πρωτάθλημα: “Θεωρώ ότι ο καθένας πήρε αυτό που άξιζε σε αυτό το πρωτάθλημα. Λάθη έγιναν και θα γίνονται. Είτε από την ΚΟΠ, είτε από τις ομάδες, είτε από τους διαιτητές. Ήταν ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα και τα σημάδια δείχνουν πως του χρόνου θα είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό και προσπαθούμε να λύσουμε τα θέματα που υπάρχουν στον χώρο έτσι ώστε να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy