Απόλλων: Παρελθόν ακόμη ΕΞΙ παίκτες

Επίσημη ανακοίνωση

Μετά την αποχώρηση των Σάχαρ και Χέντι, Διαβάστε ΕΔΩ, ήρθε ανακοίνωση αποχώρησης ακόμη έξι ποδοσφαιριστών. Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Μπασέλ Ζράντι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χάρη Μαυρία και Κάρλος Πεϊσότο αποτελούν παρελθόν.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μπακαλί Νταμπό, Χαϊτάμ Αλεσάμι, Μπασέλ Ζράντι, Βουκασίν Γιοβάνοβιτς, Χάρη Μαυρία και Κάρλος Πεϊσότο.

Ο Μπακαλί Νταμπό αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα το καλοκαίρι του 2020 και κατέγραψε 85 συμμετοχές πετυχαίνοντας 19 γκολ και 11 ασίστ.

Ο Χάρης Μαυρίας αγωνίζεται στην ομάδα μας από τον Ιούλιο του 2021 και έφτασε στις 51 συμμετοχές με τον Απόλλωνα ενώ σημείωσε κι ένα τέρμα.

Ο Μπασέλ Ζράντι μεταγράφηκε στον Απόλλωνα από το καλοκαίρι του 2021 φτάνοντας στις 51 συμμετοχές πετυχαίνοντας οκτώ γκολ.

Ο Χαϊτάμ Αλεσάμι εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και σημείωσε 42 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Ο Βουκασίν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Αύγουστο του 2021 κι αγωνίστηκε 34 φορές.

Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα μας και τους εύχεται ότι καλύτερο τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy