Αποκαλυπτικό: Δεν συνεχίζει στον Απόλλωνα ο Ουάρντα

Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ στο Lemesosinsports.com

Το Lemesosinsports.com έχει το αποκαλυπτικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ για το μέλλον του Αμρ Ουάρντα στον Απόλλωνα. Ο Αιγύπτιος επιθετικός δεν αναμένεται να συνεχίσει και την νέα χρονιά στην ομάδα της Λεμεσού.

Ένας από τους κύριους λόγους είναι το θέμα που αντιμετωπίζει ο Ουάρντα με τις προετοιμασίες των ομάδων που αγωνίζεται, όταν πρέπει να ταξιδέψει. (Βλέπε προηγούμενες ομάδες του). Επίσης η διοίκηση του Απόλλωνα δεν μπορεί να μπει σε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, οι οποίες θα κρατήσουν για πολύ καιρό. Οι οικονομικές απαιτήσεις του για το συμβόλαιο την νέα χρονιά είναι αρκετά υψηλές. Γνωστά τα θέματα με τις ανανεώσεις του Αιγύπτιου με την Ανόρθωση, αλλά και όταν αγωνιζόταν στην Ελλάδα.

Από την μεριά του ο Ουάρντα έχει δώσει εντολή στους εκπροσώπους του να του φέρουν προτάσεις, κάτι που φανερώνει ότι και ίδιος ψάχνει κάτι καλύτερο.

Με αυτά τα δεδομένα λοιπόν είναι αδύνατον να τον βρει η νέα χρόνια στο Κολόσσι και έτσι αποχωρεί.

Με την φανέλα του Απόλλωνα στο δεύτερο φετινό μισό του πρωταθλήματος, από τον Ιανουάριο και μετά, μέτρησε 19 συμμετοχές, πέτυχε 4 γκολ και μοίρασε άλλα τόσα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy