Ξεκίνησε με ΑΠΟΕΛ και πήρε Κύπελλο με την Ομόνοια!!!

Απίστευτη ιστορία έχει εξελιχθεί με τον Σωφρόνη Αυγουστή την φετινή χρονιά

Ο Λεμεσιανός προπονητής οδήγησε απόψε την Ομόνοια στο 16ο της Κύπελλο. Η δουλειά του έφερε καρπούς. Κάθισε στο πάγκο της ομάδας όταν τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά. Η χρονιά φαινόταν χαμένη μέχρι που έπιασε δουλειά ο Σωφρόνης. Το αποτέλεσμα;;; Κυπελλούχος Κύπρου 2022-2023 και Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πάμε όμως να δούμε την ιστορία που έγραψε ο Σωφρόνης Αυγουστή κατά την διάρκεια της φετινής περιόδου. Καταρχάς έγινε ο πρώτος προπονητής που κάθισε στο πάγκο των αιωνίων της Λευκωσίας ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας την ίδια χρονιά.

Η χρονιά ξεκίνησε με το Λεμεσιανό τεχνικό να κοουτσάρει τον ΑΠΟΕΛ με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Μεσούζης της περιόδου οι “γαλαζοκίτρινοι” αποφάσισαν να προβούν σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι λοιπόν ο Σωφρόνης έφυγε και ο Μιλόγεβιτς ανάλαβε να οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στη κατάκτηση του τίτλου. Η Καρμιώτισσα χτύπησε τη πόρτα του Σωφρόνη που είπε το ναι. Κάθισε εκεί για περίπου ένα μήνα. Ακολούθως όταν η Ομόνοια προχώρησε σε αποδέσμευση του Γιανίκ Φερέρα προσέλαβε το Λεμεσιανό τεχνικό για να την οδηγήσει σε επιτυχίες. Κάτι που έγινε.

Το κερασάκι σ’ αυτήν την ιστορία είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ την περασμένη Κυριακή έχασε το Πρωτάθλημα με τον Μιλόγεβιτς (αντικατάσταση του Σωφρόνη στον πάγκο) και τρεις μέρες μετά ο Σωφρόνης σήκωσε το Κύπελλο με τον αιώνιο αντίπαλο, την Ομόνοια.

Αυτό λέγεται και κάρμα… Έτσι ήταν γραφτό να εξελιχθεί η Ιστορία ΑΠΟΕΛ – Σωφρόνη – Ομόνοιας!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy