Ακαδημία Απόλλων: Τουρνουά με τη συμμετοχή 100 ομάδων

Εις μνήμη των Χαμπή Ευρυπίδου, Θάνου Πεχλιβάνη, Γρηγόρη Πική και Παναγιώτη Κάνια.

Η ακαδημία του Απόλλωνα Λεμεσού θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο (20/05-21/05) τουρνουά με συμμετοχή πέραν των 100 ομάδων από τις πλείστες ακαδημίες της Κύπρου.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα τρία γήπεδα που χρησιμοποιούν οι ακαδημίες μας για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 τα οποία είναι το Καλογεροπούλειο στάδιο, το βοηθητικό του Τσιρείου σταδίου και το στάδιο «Δεν Ξεχνώ Επιστροφή» στα Πολεμίδια.

Η ώρα έναρξης των αγώνων καθορίστηκε στις 08:00 το πρωί μέχρι τις 12:30 και οι αγώνες θα επαναρχίσουν στις 15:00 το απόγευμα μέχρι την ολοκλήρωση τους.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί εις μνήμη των Χαμπή Ευρυπίδου, Θάνου Πεχλιβάνη, Γρηγόρη Πική και Παναγιώτη Κάνια. Οι οικογένειες τους θα τιμηθούν το πρωί της Κυριακής (21/05, 10:30) στο Καλογεροπούλειο.

Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά τέτοιας εμβέλειας το οποίο διοργανώνει Ακαδημία ποδοσφαίρου στην Κύπρο κι αναμένεται να έχει τεράστια επιτυχία.

Σας περιμένουμε στις κερκίδες για να χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τα ποδοσφαιρικά αστέρια του μέλλοντος.

Το φίλαθλο κοινό είναι ευπρόσδεκτο να παραστεί στα γήπεδα και να θαυμάσει τα μελλοντικά αστέρια ποδοσφαίρου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy