Σοκάρει ο οπαδός που δέχθηκε επίθεση – “Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός”

Σοκάρει ο φίλος της ΑΕΚ, που δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα από οπαδούς του Παναθηναϊκού! «Τους είπα ότι έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά και συνέχισαν, από τύχη δεν έγινα Καμπανός», λέει

Σοκάρουν όσα λέει ο φίλος της ΑΕΚ, που δέχθηκε επίθεση στην Πάτρα από οπαδούς του Παναθηναϊκού!

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, ο εν λόγω φίλαθλος, φορώντας μια μπλούζα με το διακριτικό της «Ένωσης», πήγε να παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Βόλο μαζί με τον 10χρονο γιο του και δύο φίλους του. Ωστόσο, όταν αποφάσισε να μεταβεί σε ένα ψητοπωλείο, για να πάρει κάτι να φάνε, βρέθηκε ξαφνικά αντιμέτωπος με μια ομάδα χούλιγκαν, που του επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά.

Τον έσπρωξαν, τον τράβηξαν και προσπάθησαν να του αφαιρέσουν την μπλούζα, που φορούσε. Και όλα αυτά, ενώ το θύμα τους ενημέρωσε πως έχει πρόβλημα υγείας, ωστόσο οι θύτες της επίθεσης συνέχισαν αδιάκοπα να τον χτυπούν!

Μιλώντας, λοιπόν, στο ”thebest.gr”, αναφέρει τα εξής σοκαριστικά: «Ήμουν με τον δεκάχρονο γιό μου και 2 φίλους. Στις 21:30, που ο μικρός πεινούσε, σηκώθηκα να πάω σε κοντινό μαγαζί, να του φέρω κάτι. Πέντε μέτρα έκανα και ξαφνικά πέντε άτομα μου κάνουν επίθεση με λεκτική και σωματική βία. Προσπαθούν να μου αφαιρέσουν την μπλούζα.

Τη στιγμή, που αντιστεκόμουν, τους λέω: ”Παιδιά, επειδή τυχαίνει να έχω μεγάλο ανεύρυσμα στην καρδιά, λέω να ηρεμήσετε λίγο”. Συνεχίζουν, δυστυχώς. Σπρώχνουν, τραβάνε και φωνάζουν. Προσπαθώ να μη χάσω το τσαντάκι μου τουλάχιστον. Τους λέω: ”Έχω δύο ανήλικα, μη γίνει κάτι με την καρδιά και μπλέξετε και εσείς μετά”. Πάλι το αγνοούν. Τελευταία τους λέω: ”Καλά κάνετε και είστε Παναθηναϊκοί (είχαν διακριτικά), μαγκιά σας, δεν είπε κανείς κάτι”.

Μειώνω αντίσταση, φοβούμενος το ανεύρυσμα και παίρνουν την μπλούζα (με διακριτικά ΑΕΚ) και τρέχουν προς την οδό Σαχτούρη (σύνδεσμος Παναθηναϊκού). Επιστρέφω γυμνός ανάμεσα στον ΠΟΛΥ κόσμο των μαγαζιών, που δεν βοήθησε, και μπροστά στα μάτια του φοβισμένου γιου μου. Από τύχη δεν έγινα Άλκης Καμπανός. Δεν πάει άλλο με τους γνωστούς-άγνωστους των συνδέσμων».

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy