ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων: “Όποιοι κι’ αν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν, να ματώσουν την φανέλα – εμείς συνεχίζουμε από εκεί που μείναμε την περασμένη βδομάδα”

Επίσημη ανακοίνωση από τη ΘΥΡΑ 1

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους φίλους του Απόλλωνα, ενόψει του αγώνα της Κυριακής(21/5) με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά:

Απανταχού ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ – Αλάνια της ΘΥΡΑ ΕΝΑ,

Πλησιάζει ο αγώνας με την ομάδα του συστήματος, τα αιώνια @@@@@@, τα παιδιά της πρωτεύουσας, τα @@@@@ και φλώρους του νησιού.

Ειλικρινή εντύπωση μας προκαλεί που η διοίκηση τους αυτή την φορά πήρε τα εισιτήρια που τους αναλογούν και δεν τα άφησαν απούλητα για να προστατέψουν το κόσμο τους, όπως έπραξαν στο παρελθόν, βρίσκοντας δικαιολογίες του τύπου πως το οδικό δίκτυο δεν είναι ακόμα έτοιμο και άλλες @@@@@@ παρόμοιας φύσης ως δικαιολογίες επειδή απλα φοβούνται και αυτό οφείλουμε να τους το πιστώσουμε. Μπράβο ρε μύκητες, ατρόμητοι είστε!

Πόσο τρέμετε τη πρώτη σας παρουσία στη Λεμεσό; Η αλήθεια ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ανάλογα στην αφιλόξεν1 πόλη μας. Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε πως προ και μετά κάρτας μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, το ότι θα φεύγετε κακήν-κακώς από την ΛΕΜΕΣΟ όμως, όποτε βρεθούμε θα παραμείνει για πάντα το ίδιο, γι’ αυτό το νου σας.

Επιπλέον, να τονίσουμε για τελευταία φορά πως περιμένουμε από το ποδοσφαιρικό μας τμήμα ή πιο συγκεκριμένα όποιοι κι’ αν είναι αυτοί που θα αγωνιστούν, να ματώσουν την φανέλα και να τους στείλουν πίσω στην @@@@@@@@ με σκυμμένα τα κεφάλια!

Τα υπόλοιπα τα έχουμε υπεραναλύσει με συστάσεις και ανακοινώσεις έτσι ο καθένας θα κριθεί ανάλογα στο τέλος της χρονιάς.

Από την πλευρά μας εμείς συνεχίζουμε πιο λυσσασμένοι από εκεί που μείναμε την περασμένη βδομάδα. Τα πάρτι ξεκινούν από αύριο στον σύνδεσμο και πάμε ασταμάτητα μέχρι την Κυριακή μετατρέποντας την πόλη σε ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί! Αλκοολική Παρασκευή, μεγάλο pre-game το Σάββατο βγαλμένο απ’ τα παλιά και φτάνουμε στην Κυριακή! Την Κυριακή η ΛΕΜΕΣΟΣ παραλύει! Με μυαλά τρελαμένα, με μάτια που γυαλίζουν μαζευόμαστε στον σύνδεσμο από νωρίς! Στις 16:30 αναχωρεί η μηχανοκίνητη πορεία της ΕΝΑ, κάνοντας τους πάντες να παραμιλούν στο πέρασμα μας…
Την Κυριακή η πόλη κινείται στους ρυθμούς του ΦΥΓΑ, ακολουθούμε τις οδηγίες των υπευθύνων του συνδέσμου, περνάμε πάνω από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ τολμήσει να βρεθεί στο πέρασμα μας ή προκαλέσει τη τύχη του και δείχνουμε σε όλους πως ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΕΣΟΣ η πόλη του ΦΥΓΑ!

ΥΓ. Νοσταλγείς την αποχή – Μεγαλύτερο σου λάθος η επιστροφή!

ΥΓ. Κι’ οταν ακούτε ΛΕΜΕΣΟ – σας πιάνει ο πανικός..

ΟΛΟΙ ΑΣΠΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΑΣΚΟΛ – ΟΛΟΙ ΦΩΝΗ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy