“Έφτασα κοντά στον Απόλλωνα, ο Μπούργος δεν με ήθελε στην ομάδα”

Ο Λούκας Σάσα παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο gazzetta.gr και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά το περασμένο καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή στον Απόλλωνα.Διαβάστε ΕΔΩ το ρεπορτάζ του Lemesosinsports.com.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Λούκας Σάσα:

Ήταν αλήθεια ότι θα πήγαινες στον Απόλλωνα Λεμεσού και γιατί χάλασε η μεταγραφή;

Όταν άρχισα να σκέφτομαι να φύγω από τον Άρη, δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα και αρκετά κλαμπ άρχισαν να με προσεγγίσουν. Είχα την κατάσταση με τον Απόλλωνα Λεμεσού και το ΑΠΟΕΛ και είχα την ευκαιρία να πάω. Αλλά στο τέλος είχα κουραστεί… Από τη στιγμή που αποφάσισα να φύγω από τον Άρη είπα στη γυναίκα μου ότι ήθελα να πάω στη Βραζιλία. Ήξερα ότι θα είναι δύσκολο να βρω μία καλή ομάδα στη Βραζιλία και ήθελα πολύ να γυρίσω. Ήμουν όντως πολύ κοντά να πάω στον Απόλλωνα, είναι αλήθεια, αλλά όταν ήρθε η πρόταση από τη Φορταλέζα, ήταν αυτό ακριβώς που θα ήθελα. Για αυτό και αποφάσισα να πάω εκεί. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσα να πάρω. Είναι εξαιρετικό κλαμπ, οργανωμένο, με ωραίο κλίμα, που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy