Σπιλέφσκι: “Είμαστε τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά – Το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο Κυπριακό ποδοσφαιρο”

Τι ανέφερε ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα

Τι ανέφερε ο Αλεξέι Σπιλεφσκι για τη νίκη του Άρη με 2-0 κόντρα στον Απόλλωνα.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα. Το πρώτο μας ημίχρονο, ήταν το καλύτερο ημίχρονο που έχω δει γενικότερα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο είμαι εδώ.

Ήταν φανταστικό, μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ και να τελειώσουμε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Δεν το κάναμε, μας έκανε κάπως νευρικούς αυτό στο β’ μέρος αλλά πάλι ήμασταν καλοί, σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού και στην άμυνα και στην επίθεση.

Είχαμε σημαντικές απουσίες, Κακόριν, Τζόκε και Γιαγκό, όμως δεν φάνηκαν. Και ο λόγος που δεν φάνηκαν είναι επειδή είμαστε ομάδα. Ξανά ένα μεγάλο respect στους ποδοσφαιριστές μου και συνεχίζουμε.

Στο επόμενο παιχνίδι που είναι με την Ομόνοια, εδώ στην έδρα μας, θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και θα δούμε τι θα κάνει ο Απόλλωνας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα πάμε το τελευταίο παιχνίδι στην Λευκωσία για να διεκδικήσουμε τον τίτλο”.

Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που αισθανόμαστε. Είμαστε τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά. Έχουμε δει να συμβαίνουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Παραμένουμε ταπεινοί, συγκεντρωμένοι. Δεν ήταν εύκολο αυτή την εβδομάδα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είχε μεγάλο κίνητρο.

Ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχολιάσουμε πως αισθανόμαστε, πρέπει να κρατήσουμε την θέληση και την συγκέντρωση μας. Νομίζω ότι αυτή η ομάδα το αξίζει, αλλά απομένουν ακόμα δύο παιχνίδια”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy