Η Γουέστ Χαμ «πλήγωσε» Γιουνάιτεντ και Ντε Χέα

Μετά την Άρσεναλ και η Γουέστ Χαμ… δούλεψε για την Λίβερπουλ. Αρχικά οι «κανονιέρηδες» με το «διπλό» επί της Νιούκαστλ και πριν από λίγο τα «σφυριά» με τη νίκη… μισή παραμονή επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-0) στο Λονδίνο, έβαλαν την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ για τα καλά στο παιχνίδι της 4ης θέσης (όμιλοι Champions League), παρότι οι «ανθρακωρύχοι» και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν από ένα ματς λιγότερο.

Τεράστια η νίκη για το συγκρότημα του Ντέιβιντ Μόιες, που επί της ουσίας εξασφάλισε σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην Premier League, τρεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε (35η), σε μία βραδιά που ο Νταβίντ Ντε Χέα έγραψε ιστορία για τους φιλοξενούμενους.

Ο Ισπανός γκολκίπερ φόρεσε για 540η φορά τη φανέλα των «μπέμπηδων» και έγινε ο τερματοφύλακας με τα περισσότερα ματς στην ιστορία του συλλόγου στα 12 χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι της Αγγλίας.

Ο Ντε Χέα με την αποψινή του εμφάνιση βρίσκεται στην κορυφή της λίστας συμμετοχών για τερματοφύλακες, αφήνοντας πίσω του τον Άλεξ Στέπνεϊ με 539.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy