«Εκτέλεσε» την Μπόκα με πέναλτι στις καθυστερήσεις η Ρίβερ – Χαμός με επτά αποβολές στο φινάλε!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρίβερ Πλέιτ επικράτησε 1-0 της Μπόκα Τζούνιορς σε ένα άκρως επεισοδιακό ντέρμπι.

Τι κι αν η Ρίβερ Πλέιτ είναι στην κορυφή και η Μπόκα Τζούνιορς στην 13η θέση της βαθμολογίας στη Liga Profesional της Αργεντινής;

Τα ντέρμπι μεταξύ των δύο μεγάλων αντιπάλων είναι πάντοτε κρίσιμα και το τελευταίο εξ αυτών κρίθηκε στις καθυστερήσεις – με… πανικό να ξεσπάει στη συνέχεια.

Βλέπετε, η Ρίβερ επικράτησε 1-0 της Μπόκα στο «Μονουμεντάλ» με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 90+3’, αυξάνοντας έτσι τη διαφορά της από τη 2η θέση στους εννέα βαθμούς – και αφήνοντας τους Γενοβέζους στο -19.

Μόνο που το πέναλτι που κέρδισε ο Σολάρι και μετουσίωσε σε γκολ ο Μπόρχα έφερε μεγάλες αντιδράσεις από πλευράς φιλοξενούμενων, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν μεγάλες αψιμαχίες μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων και να αποβληθούν συνολικά επτά ποδοσφαιριστές!

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy