Χοντραίνει το παιχνίδι Αναστασιάδη – Παπαχαραλάμπους

Έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη περί του θέματος και τις "βόμβες" που εξαπέλυσε ο Παπαχαραλάμπους

Δεν λέει να κοπάσει η μεγάλη κόντρα μεταξύ του του πρώην πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και του πρώην πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Αφορμή στάθηκε μία τοποθέτηση του πρώτου μιλώντας στο podcast LegalMatters του Χριστόφορου Χριστοφή, λέγοντας ότι o Νίκος Αναστασιάδης του τηλεφώνησε για να σταματήσει την υπόθεση Καρμιώτισσας με Απόλλωνα και να μην το ερευνήσει, Παπαχαραλάμπους για Αναστασιάδη: “Μου είπε να μην ερευνήσω το Καρμιώτισσα – Απόλλων (video).

Ο Νίκος Αναστασιάδης δεν άφησε αναπάντητα το όσα είπε ο Παπαχαραλάμπους και μέσω γραπτής δήλωσης απάντησε, Απάντησε ο Αναστασιάδης σε Παπαχαραλάμπους για Καρμιώτισσα και Απόλλων.

Όμως δεν υπήρξε τέλος αφού ο πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού απάντησε στην απάντηση του πρώην πρόεδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Απάντηση στην απάντηση Αναστασιάδη από Παπαχαραλάμπους….

Με τον Νίκο Αναστασιάδη να δίνει συνέχεια και να απαντάει και πάλι στο Παπαχαραλάμπους, Επανήλθε ο Αναστασιάδης απάντησε πάλι στο Παπαχαραλάμπους.

Αναμένεται να έχουμε πολλά ακόμη επεισόδια γιατί εκατέρωθεν ειπώθηκαν σοβαρά πράγματα. Χοντραίνει η κόντρα μεταξύ των δύο. Τι αποτέλεσμα θα έχουμε είναι η αλήθεια το περιμένουμε με αγωνία!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy