Καρμιώτισσα: “Ξέγνοιασε” με Ελ Αλουχί!!!

Επικράτησε με 1-0 του Ακρίτα και έφτασε τους 37 βαθμούς, 11 πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού

Με το 1-0 υπέρ της η Καρμιώτισσα κατέβηκε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και ευτύχησαν να σκοράρουν με τον Ελ Αλουχί μόλις στο 7ο λεπτό με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή και μετά από ασίστ του Καλτσά.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντεπιτεθούν όμως η Καρμιώτισσα κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ, αφού ήταν καλή στην άμυνα της, ενώ όποτε χρειάστηκε ο Κνόπλοχ ήταν εκεί και έσωσε την ομάδα του, κυρίως στη φάση όπου απέκρουσε με υπερένταση το σουτ του Γαβριήλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ακρίτας προσπαθούσε για την ισοφάριση, όμως η Καρμιώτισσα κρατούσε και είχε και τις δικές τις προϋποθέσεις για να κάνει το 2-0, κυρίως με τον Ντούμπια που πέρασε ως αλλαγή στον αγώνα. Η κατοχή ήτα υπέρ του Ακρίτα όμως η Καρμιώτισσα είχε περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αξιοσημείωτο γεγονός είναι ότι μέχρι και το 80΄ο Ακρίτας είχε φτάσει στα 9 κόρνερ, ενώ 2 είχε κερδισμένα η Καρμιώτισσα.

Η Καρμιώτισσα κρατούσε σχετικά εύκολα το υπέρ της σκορ αν και ήταν στην “κόψη του ξυραφιού” και αφού πέρασαν και τα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μια σπουδαία νίκη που τους φέρνει 11 ολοκληρους βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον με πολύ καλή ψυχολογία συνεχίζουν. Η Καρμιώτισσα με τη νίκη της έφτασε τους 37 βαθμούς.

 

Κίτρινες: Κουλιμπαλί, Ντούμπια, Οικονομίδης/ Λόπες

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Μαλόνε(70′ Ντούμπια), Ελ Αλουχί(90΄Οικονομίδης), Καλτσάς(89Τζανακάκης), Γκραντινάρου, Αγγελή, Γκαστανάγια, Γκράβεμπεργκ(69΄Ντούμπια), Λουκίλι(70′ Κουλιμπαλί), Νεοφύτου.

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Αβραάμ, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου, Μίκο, Τζανακάκης, Οικονομίδης, Σταύρου, Γιουσούφ.

 

Ακρίτας: Περντρέου, Κονέ(63′ Κλεμέντε), Άμπραχαμ(67΄Πική), Εράσο, Μεντίμορετς, Γαβριήλ, Σέχιτς(63′ Πάουγκεν), Τόρες, Σαραβάνια, Καραγιάννης(46′ Αραούχο), Λόπες.

Στον πάγκο: Καστελιάνι, Φοφανά, Ντραμέ, Αμντουσαλάμοφ, Τζούρνιορ, Ντομπόφ, Δημοσθένους, Φοριέλ, Πικής,

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy