ΑΕΛ: Μεγάλη Τρίτη… για Τζάλμα και Τσιμπόλα

Ξεκαθαρίζει αύριο Τρίτη η συμμετοχή του στην αποστολή στην τελευταία προπόνηση

Το μεγάλο παιχνίδι για την ΑΕΛ, ο επαναληπτικός ημιτελικός κόντρα στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Τετάρτη(26/4) κρίνει μια ολόκληρη χρονιά και κατά πόσον αυτή θα έχει δόση επιτυχίας με την παρουσία της ομάδας στον τελικό Κυπέλλου.

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ να δηλώσουν παρών, να είναι στη μέρα τους έτσι ώστε να μην αφήσουν τον αντίπαλο να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ενώ στις κερκίδες οι φίλοι της ΑΕΛ καλούνται να στήσουν τη δική τους παράσταση για να σπρώξουν όπως πάντα την ομάδα τους, ήδη έχουν προπωληθεί μέχρι στιγμής σχεδόν 4000 εισιτήρια. Δεν συμπεριλαμβάνονται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIP BOX και VIP Seats, των οποίων τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν.

Από αγωνιστικής πλευράς η συμμετοχή τόσο στην αποστολή, όσο και στο αρχικό σχήμα γιαα Τζάλμα και Τσιμπόλα, δύο από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν φέτος, θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή(25/4) τελευταία προπόνηση. Αγωνία στον τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ λοιπόν αν θα έχει μαζί του για τον κρίσιμο αγώνα τους δύο ποδοσφαιριστές, ενώ γνωστό είναι ότι θα στερηθεί την παρουσία του Μιραλάς που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy