Θέλει την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό ο Property Gallery Απόλλων και Robo Markets ΑΕΛ

Τετάρτη - «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery Απόλλων – Oλυμπιάδα και Πέμπτη - «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ – Robo Markets ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα

Tην Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Απριλίου 2023 θα διεξαχθούν οι δυο επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου Α Κατηγορίας Γυναικών «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΑΡΚΟΥ».

Tην Τετάρτη θα διεξαχθεί στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» το σπουδαίο ντέρμπι – πρόωρος Τελικός Property Gallery Απόλλων – Ολυμπιάδα Ν. στον επαναληπτικό του 3-1 που κέρδισαν οι πρωταθλήτριες τη Μεγάλη Τρίτη στην αίθουσα «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ».

O Property Gallery Απόλλων με τη στήριξη του κόσμου που αναμένεται να κατακλύσει την αίθουσα των «γαλάζιων» θα θελήσει την ανατροπή που μεταφράζεται σε νίκη με 3-0 ή 3-1 για να  οδηγήσει την πρόκριση στον Τελικό της 25ης Απριλίου στο χρυσό σετ. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της την Τρίτη του Πάσχα.

Η πρωταθλήτρια Ολυμπιάδα έχει ενώπιον της την πρόκληση του νταμπλ και δεν θέλει να την αφήσει να πάει χαμένη. Με το προβάδισμα του 3-1 σετ τη Μεγάλη Τρίτη, πάει στη Λεμεσό για να κάνει σωστή διαχείριση και να πάρει την πρόκριση για τον Τελικό μέσα στην έδρα των Λεμεσιανών. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη του Πάσχα.

Διαιτητές: Δ. Κουκούνης –Μ. Αντώρκας

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00.

Tην Πέμπτη 20 Απριλίου θα γίνει ο μεγάλος επαναληπτικός μεταξύ Robo Markets ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα. Οι «γαλαζοκίτρινες» μέσα στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα κυνηγήσουν την ανατροπή του 2-3 που έχασαν τη Μεγάλη Τρίτη.

Οι «ερυθρόλευκες» με τον «αέρα» της νίκης τους στον πρώτο ημιτελικό θέλουν να κτίσουν εκεί για να πάρουν την πρόκριση στον Τελικό Κυπέλλου μετά το 1985 όπου κατά σύμπττωση έχασαν από την ΑΕΛ.

Τα πάντα είναι ανοικτά και οι λεπτομέρειες θα παίξουν σημαντικό ρόλο.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy