Ανώτατη: Τρεις νίκες η ΑΕΛ, μία ο Απόλλωνας

Τετάρτη οι αγώνες του Άρη με τον ΑΠΟΕΛ για την 16η αγωνιστική

Στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής των πρωταθλημάτων Παίδων Κ14,Κ15,Κ16 και Κ17 της Ανώτατης κατηγορίας είχαμε τις αναμετρήσεις των ομάδων της ΑΕΛ με αυτές του Απόλλωνα που έγιναν Τρίτη και Τετάρτη(11,12/4), με τον απολογισμό να είναι τρεις νίκες για ΑΕΛ και μία για Απόλλωνα.

Συγκεκριμένα για το πρωταθλήμα Κ14 η ΑΕΛ κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας. Τα γκολ για τους νικητές οι Αντωνίου, Μιχαηλίδης και Κούππαρης, ενώ για τους ηττημένους σκόραρε ο Σπαθάρης. Για το πρωτάθλημα Κ15 ο Απόλλωνας κέρδισε με 3-1 εντός έδρας. Για τους νικητές σκόραραν οι Αργυρίδης, Χρίστου και Νικολαίδης, ενώ για τους ηττημένους ο Levinzon.

Για το πρωτάθλημα Κ16 και Κ17 η ΑΕΛ πέτυχε ισάριθμες νίκες με 1-0 και 2-1 εντός έδρας αντίστοιχα. Ο Popov έδωσε τη νίκη στην Κ16, ενώ Αδάμου και Κυριάκου ήταν οι σκόρερ της ΑΕΛ στους Κ17  με τον Σοφοκλέους για τον Απόλλωνα να ισοφαρίζει προσωρινά.

Οι ομάδες του Άρη θα αγωνιστούν για την 16η αγωνιστική την Τετάρτη 19/4 , οι μεν Κ14 και Κ15 εντός έδρας, οι δε Κ16 και Κ17 εκτός έδρας κόντρα στον ΑΠΟΕΛ!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy