Εκτός αγώνων ο βοηθός διαιτητή που φέρεται να έριξε αγκωνιά στον Ρόμπερτσον

Ο ελληνικής καταγωγής-γεννημένος στην Αγγλία- βοηθός διαιτητής Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, που φέρεται να χτύπησε με αγκωνιά τον Άντι Ρόμπερτσον, Διαβάστε ΕΔΩ, της Λίβερπουλ στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (2-2) με την Άρσεναλ στην Premier League, δεν θα διοριστεί σε αγώνες στο μέλλον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα, ανακοίνωσε σήμερα (10/4) η ένωση διαιτητών.

Ο μπακ της Λίβερπουλ, Ρόμπερτσον, διαμαρτυρήθηκε στον βοηθό διαιτητή, Κωνσταντίνο Χατζηδάκη, στο ημίχρονο του χθεσινού (9/4) αγώνα και στο βίντεο φάνηκε ο Χατζηδάκης να τον απωθεί και να τον χτυπάει με μία αγκωνιά στο λαιμό.

«Η PGMOL (σ.σ: όργανο που επιβλέπει τους διαιτητές στο αγγλικό ποδόσφαιρο) δεν θα διορίσει τον Κωνσταντίνο Χατζηδάκη σε αγώνες σε καμία από τις διοργανώσεις της, ενώ η FA διερευνά το περιστατικό που αφορά τον βοηθό διαιτητή και τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον στο Άνφιλντ», ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, είπε μετά την ισοπαλία 2-2 ότι δεν είδε το περιστατικό αν και είχε ακούσει ότι «κάτι συνέβη».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy