Ο βοηθός διαιτητής Χατζηδάκης έδωσε αγκωνιά στον Ρόμπερτσον! (video)

Η Ένωση διαιτητών της Αγγλίας θα ερευνήσει το περιστατικό με την αγκωνιά που έριξε ο βοηθός διαιτητής, Κωνσταντίνος Χατζηδάκης, στον Ρόμπερτσον, στο ημίχρονο του Λίβερπουλ-Άρσεναλ

Κοντά σε μια τεράστια ανατροπή βρέθηκε η Λίβερπουλ το βράδυ της Κυριακής (09/04), καθώς παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο μισάωρο του ντέρμπι με την Άρσεναλ, εντούτοις, κατάφεραν να φέρουν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), έχοντας κλασικές στιγμές στο φινάλε να «κλέψουν» ακόμα και το τρίποντο!

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες, στο Νησί γίνεται ένας μικρός… χαμός, για το περιστατικό που συνέβη στο ημίχρονο, ανάμεσα στον βοηθό διαιτητή, Κώστα Χατζηδάκη, και στον αμυντικό των «reds», Άντριου Ρόμπερτσον.

Συγκεκριμένα, ο Ελληνικής καταγωγής ρέφερι, φαίνεται πως έριξε αγκωνιά στον άσο της Λίβερπουλ, ο οποίος και τον πλησίασε για να διαμαρτυρηθεί για κάποιες αποφάσεις που πήρε, αμέσως μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Μάλιστα, θέση για το εν λόγω περιστατικό πήρε και η Ένωση των επαγγελματιών διαιτητών Αγγλίας, τονίζοντας σε ανακοίνωσή τους πως θα ερευνήσουν την υπόθεση και τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στο ημίχρονο του «Άνφιλντ».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy