Το 12ο χατ τρικ του Μπενζεμά

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη σαρωτική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 6-0 επί της Βαγιαδολίδ στο «Μπερναμπέου», για την 27η αγωνιστική της LaLiga. Ο Γάλλος σούπερ σκόρερ της «βασίλισσας» πέτυχε χατ τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη μεγάλη νίκη. Μάλιστα αυτό το χατ τρικ ήταν το τρίτο γρηγορότερο στην ιστορία των Μαδριλένων.

Ο Γάλλος στράικερ χρειάστηκε έξι λεπτά και 30 δευτερόλεπτα για να στείλει τρεις φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, γράφοντας ακόμη ένα κεφάλαιο στην πλούσια ιστορία του με την φανέλα της Ρεάλ. Οι άλλοι δύο παίκτες που έχουν πετύχει γρηγορότερα χατ-τρικ στους «μερένχες» είναι ο Παχίνιο το 1950, που χρειάστηκε τέσσερα λεπτά και ο Φερνάντο Ιέρο σε έξι το 1992.

Να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 12ο χατ τρικ με τον Γάλλο να τα έχει πετύχει τα 10 με την φανέλα της Ρεάλ, ενώ τα δύο πρώτα του με την φανέλα της Λιόν. Μάλιστα τα 9 από τα 10 του χατ-τρικ στην Ρεάλ, έχουν σημειωθεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy