Πήρε το ντέρμπι με Τζόκε ο Άρης…

Ένα γκολ του Τζόκε έδωσε τη νίκη για τον Άρη, πολύ καλός παρά την ήττα ο Απόλλωνας

Πολύ καλό πρώτοημίχρονο στο ντέρμπι στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” γρήγορο ρυθμό, ένταση και αρκετές ευκαιρίες κυρίως με σουτ από τον Απόλλωνα.

Οι “γαλάζιοι” μπήκαν δυνατά στον αγώνα και πήραν τον έλεγχο αιφνιδιάζοντας την ομάδα του Άρη που όσο περνούσε ο χρόνος προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν αρκετές ευκαιρίες κυρίως με σουτ, ενώ αποκορύφωμα ήταν η διπλή μεγάλη ευκαιρία με Ντιγκινί πρώτα και στη συνέχεια με Βα, με τον Βάνα να είναι σε ετοιμότητα. Από πλευράς Άρη είχαμε δύο σουτ, ένα γυριστό του Κακόριν που πέρασε πάνω από τα δοκάρια και ένα σουτ του Μπένγκστον που κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ.

Ο Άρης προσπαθούσε να πάιξει από πλάγια γρήγορα, με τον Μπάμπικα κυρίως, όμως ο Απόλλωνας καλά διαβασμένος και με τον Εκπολό και Φιλιώτη σε καλή μέρα δεν άφησαν κενά για να τα εκμεταλλευτούν οι γρήγοροι επιθετικοί του Άρη. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Το πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου κύλησε στους ίδιους ρυθμούς, με τον Άρη να χάνει ευκαιρία με τον Μπρόρσον που προωθήθηκε σε στημένο, ενώ ο Απόλλωνας απάντησε με ένα σουτ του Πίττα που κόντραρε όμως και εξουδετερώθηκε. Στο 70΄και σε στημένη φάση για τον Άρη μετά από το πρώτο σουτ, η μπάλα έφτασε ψηλοκρεμαστά στη μικρή περιοχή με τον Τζόκε να κερδίζει τον αμυντικό και τον Γιοβάνοβιτς και με πισινή κεφαλιά να γράφει το 0-1 για τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα έχασαν τον ρυθμό τους με αποτέλεσμα πλέον ο Άρης να βρίσκει χώρους και να γίνεται πιο επικίνδυνος. Πέντε λεπτά πριν από τη λήξη ο Απόλλωνας έκανε τριπλή αλλαγή μήπως και καταφέρει κάτι, όμως τα περιθώρια στένευαν. Το παιχνίδι είχε πάρει ένα πολύ γρήγορο ρυθμό πάνω κάτω στις δύο εστίες, ενώ δεν υπήρχε όποιαδήποτε αλλαγή. Τελικά παρά την ευκαιρία του Πίττα με το σουτ στο τέλος ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Άρη να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη και να ανεβαίνει στο πλην ένα από την κορυφή.

 

Κίτρινες: Πέιμπερνς, Χάμπος, Ουάρντα, Κολ / Κακόριν, Γιαγκό, Τζοκε,

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Εκπολό, Πεϊμπέρνς, Πίττας, Ρομπέρζ, Βα(84΄Γιόστεν), Χάμπος(76΄Ίλιεφ), Ντιγκινί(66΄Ντόνιοχ), Φιλιώτης(84΄Μαυρίας), Ουάρντα, Κολ(84΄Ντανίλο)

Στον πάγκο: Λοϊζου, Δημητρίου, Ίλιεφ, Χουσεϊν, Ντανίλο, Ποντικός, Ντόνιο, Μαυρίας, Σαχάρ, Γιόστεν, Ζήνωνος, Αυγουστή

Άρης: Άλβες, Πηλέας,  Μποάκι, Μπέγκτσον(75΄Στεπίνσκι), Γκομίς(65΄Μαγιαμπέλα), Γιαγκό, Στρούσκι(65΄Μπραουν), Μπρόρσον, Τζόκε(90΄Γιαμπλόνσκι), Μπαμπίκα(90΄Ντελμίρο), Κακόριν.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Καζού, Μπράουν, Σικόρσκι, Ματίας Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Μονέ-Πακέ, Μουσούντα, Δημητρίου, Γιαμπλόνσκι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy