Το χρονικό ενός διακοπέντα ημιτελικού Κυπέλλου…

Αναμένονται οι επίσημες αυριανές(27/3) αποφάσεις στις συσκέψεις που θα γίνουν για το "τι μέλλει γενέσθαι" με το FINAL 4 του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Basket League

Η ιστοσελίδα μας ήταν παρούσα στη σημερινή(26/3) μέρα και στα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια και μετά τη διακοπή του πρώτου αγώνα ημιτελικού του Final 4 του Κυπέλλου στην Καλαθόσφαιρα μεταξύ του Απόλλωνα και της Ανόρθωσης που έφερε τη διακοπή της διοργάνωσης.

Τα όποια σχέδια της Αστυνομίας δεν λειτούργησαν και παρά το ότι από τύχη οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν ήρθαν στα χέρια εντούτοις υπήρξαν σοβαρές αντεγκλίσεις και ανταλλαγή κροτίδων. Οι οπαδοί της μίας ομάδας είναι μέσα στο γήπεδο, ενώ έξω από το γήπεδο η Αστυνομία με δακρυγόνα και άλλα προσπαθεί να “κουμαντάρει” τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Αφού τελικά μπάινουν όλοι στο γήπεδο τρία λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι κερκίδες στα πέταλα μένουν αφύλακτες και δίνουν την ευκαιρία στους οπαδούς να κάνουν τα δικά τους και πλέον ξεκινά το χάος. Ρίψεις από κροτίδες, μπουκάλια, πέτρες, σπασμένα κεραμικά μέσα αστον αγωνιστικό χώρο, έκαναν αποπνικτική την κατάσταση με αποτέλεσμα ο κόσμος στις κερκίδες να προσπαθεί να εξέλθει του σταδίου.

Στον περιβάλλοντα χώρο ξεκίνησαν οι οδομαχίες της Αστυνομίας με τους φίλους του Απόλλωνα και η ρίψη δακρυγόνων δεν έλεγε να σταματήσει με πολύ κόσμο να ασφυκτιά. Άναψαν φωτιές στον περιβάλλοντα χώρο και στον δρόμο έξω από το γήπεδο, ενώ στη συνέχεια τα λεωφορεία παρέλαβαν τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Στην πορεία τους προς έξοδο από τη Λευκωσία η Αστυνομία τα σταμάτησε, άφησε κάποια να φύγουν, ενώ δύο λεωφορεία με φίλους του Απόλλωνα κατέληξαν στην αστυνομική διεύθυνση Λευκωσίας, όπου βρίσκονται ακόμα για έλεγχο, καταθέσεις και άλλα.

Κύριοι της Αστυνομίας όταν δεν μπορείτε να αστυνομέυσετε 400 άτομα και από τις δύο ομάδες, διαμορφώνοντας σχέδιο, όταν αν έχετε κάνει σχέδιο δράσης αφήνετε μέσα στο γήπεδο αφύλακτα τα σημεία όπου οι οπαδοί των δύο ομάδων μπορούσαν να βρεθούν σε επαφή, τότε κάντε τα δικά σας, κάντε απαγορεύσεις και ότι άλλο θέλετε.

Υ.Γ: Τις αστυνομικές συσκέψεις πριν από κάθε αγώνα τι τις θέλετε;

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy