Με Γιακουμάκη στην κορυφή η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Γιβραλτάρ

Οι αρχικές επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος στα προκριματικά του Euro 2024 κόντρα στο Γιβραλτάρ.

Γνωστή έγινε η αρχική ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδος για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Γιβραλτάρ (24/3, 21:45) για την πρεμιέρα των προκριματικών του Euro 2024.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με το γνωστό 4-3-3 και τον Βλαχοδήμο στην εστία. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Μπάλντοκ, στο αριστερό ο Τσιμίκας, με τους Χατζηδιάκο και Μαυροπάνο στο κέντρο της άμυνας. Ως εξάρι μπροστά τους θα είναι ο Σιώπης, με τους Μάνταλο και Μπακασέτα ως εσωτερικούς χαφ. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης θα είναι οι Πέλκας και Μασούρας και στην κορυφή ο Γιακουμάκης, στη μοναδική ίσως έκπληκη από πλευράς Ουρουγουανού τεχνικού.

Η σύνθεση της Εθνικής: Βλαχοδήμος – Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας – Σιώπης, Μάνταλος, Μπακασέτας – Πέλκας, Γιακουμάκης, Μασούρας.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy