Οπαδός εισέβαλε στο γήπεδο με σκούτερ γιατί ενόχλησαν το άλογό του

Ανέκαθεν οι αγώνες του τοπικού πρόσφεραν το καλύτερο θέαμα, φαινόμενο που φαίνεται πως ξεπερνάει και τα ελληνικά σύνορα. Κάτι το οποίο αποδείχθηκε και έμπρακτα σε αγώνα σε ερασιτεχνική κατηγορία στην Ολλανδία.

Η εν λόγω «μπούκα» έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Φένχουιζεν – Φίτεσε ’63 για ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Ολλανδίας είχε σενάριο βγαλμένο από τον κινηματογράφο. Και αυτό γιατί το ματς διεκόπη προσωρινά όχι από κάποιον οπαδό μίας εκ των δύο ομάδων αλλά από έναν άνθρωπο που κατοικούσε κοντά στο γήπεδο, ο οποίος θέλησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο με το σκούτερ του και να επιπλήξει τόσο ποδοσφαιριστές όσο και μέλη της γηπεδούχου ομάδας που βρίσκονταν στον πάγκο.

 

Σύμφωνα με τις φήμες που κάνουν τον γύρο των Ολλανδικών μέσων ενημέρωσης, η αιτία της έκρηξής του είχε να κάνει με το γεγονός πως οπαδοί της Φένχουιζεν είχαν ρίξει προηγουμένως πυροτεχνήματα, “αναστατώνοντας” το άλογό του με το θόρυβο που προκάλεσαν, με τον ίδιο να μην το πολυσκέφτεται και να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του για να βρει το… δίκιο του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy