Καρμιώτισσα Κ19: Νίκη και πάτησε κορυφή

Η νίκη με 2-0 κόντρα στην FC KRASAVA - ENY την έφεραν στην κορυφή της βαθμολογίας

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Καρμιώτισσα Κ19 εκτός έδρας στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην ομάδα της FC KRASAVA – ENY Κ19, μια νίκη που την έφερε στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς διαφορά από τη 2η θέση.

Σε ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι που έγινε σήμερα(12/3) η Καρμιώτισσα ευτύχησε να πετύχει τη νίκη με 2-0. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε σωρεία χαμένων ευκαιρίων κυρίως από τους φιλοξενούμενους με τον τερματοφύλακα του ΕΝΥ να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε, ενώ ευκαιρίες είχαν και οι γηπεδούχοι με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί στο 0-0.

Στην επανάληψη η Καρμιώτισσα με δύο γκολ των Γιουσούφ, που έπαιξε με την ομάδα Νέων από την πρώτη ομάδα και τον Gribakin πήρε τη νίκη που την ανέβασε στους 45 βαθμούς και στην 1η θέση μετά την ήττα του Εθνικού Άχνας. Πλέον η ομάδα της Καρμιώτισσας είναι με το ενάμισι πόδι στην πρώτη κατηγορία, ενώ θα κηνθγήσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος στις 6 αγωνιστικές που απομένουν. Η ομάδα της FC KRASAVA – ENY είναι στη 12η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και στόχος της πλέον είναι η αποφυγή της διαβάθμισης.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της ιστοσελίδας μας στο facebook:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy